To je to što me zanima!

Luka Nižetić o padu: Boli zglob, ali tvrda je to glava, a i kosti

Od silnog uzbuđenja, Luka je s pozornice pao u prostor gdje su stajale violine. Nižetić će 28. listopada u Tvornici kulture predstavit šesti studijski album 'Ludilo brale'.
Vidi originalni članak

Ovo je mala pjesma o velikom gradu, kaže nam pjevač Luka Nižetić (38), koji je osvojio Nagradu publike na 62. Splitskom festivalu. Pobjedu je odnio s pjesmom ''Kad se rodiš usrid Splita'', autorskog tima Marija i Branimira Mihaljevića.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Split je grad u kojemu su mi se dogodile najdivnije emocije i sjećanja i kojemu se uvijek vraćam. Sad kad imam i pjesmu o njemu, nekako osjećam da sam zatvorio taj krug od djetinjstva do odrastanja - kaže nam Luka, koji je u pjesmi otpjevao sve splitske velikane, od misica, sportaša do povijesnih ličnosti.

Pobjeda u rodnom gradu mu je sigurno jedna od najdražih jer ga je iz gledališta bodrila cijela obitelj. Njegova sestra Petra Nižetić (41), koja se nedavno vratila u Hrvatsku, na festival je povela starijeg sina Jozu, koji se pridružio ujaku na pozornici.

- Još sam lud od sriće. Pobjeda u Splitu, mislin da nema dalje. U publici je bila i cila moja familija s dva moja nećaka koji su svjedočili možda meni najvažnijem trenutku u mojoj glazbenoj karijeri. Jozo još nije svjestan što se oko njega događa, zna da mu ujo piva, al' imat će snimku koja će ga jednog dana podsjećati na taj trenutak. Čak i moj otac Milo, koji je dosta kritičan, nije imao nikakvu zamjerku, zadovoljan je - kaže nam Luka.

U SPLITU DOBIO NAGRADU Luka Nižetić nakon nastupa pao u violine: 'Iščašio sam nogu'

Nakon velike pobjede i zbog silnog uzbuđenja, Luka je s pozornice pao u prostor u kojemu je bio orkestar.

- Ma, malo me boli zglob, al' ne šepam, hodam na dvi noge. Tvrda je to glava, a i kosti - kaže Luka.

Nižetić će 28. listopada u Tvornici kulture predstavit šesti studijski album 'Ludilo brale'. 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Nameless 04.07.2022.

    Razigrano dite 🙃

  • dinamary 04.07.2022.

    Luka je krasan muskarac, zgodan, drag, uspjesan, nadaren....ma cijeli paket. Cestitke na zasluzenoj pobjedi. Bravo !!! 🤗

  • Andjelica 04.07.2022.

    Bogu hvala da je pobijedila jedina vesela pjesma u moru suza i rastanka a napisali ih slavonci

Komentiraj...
Vidi sve komentare