To je to što me zanima!

Luka Nižetić sa svojim novim singlom najavio "Vječno" ljeto

Pomalo neplanirano i pred samo ljeto, Luka Nižetić je snimio nešto sasvim novo, pjesmu pod nazivom „Vječno“. koja se ne nalazi na albumu „Kad zasvira...“
Vidi originalni članak

Nakon pet uspješnih singlova s četvrtog studijskog albuma „Kad zasvira“, među kojima smo kroz cijelu proteklu godinu uživali u plesnim ritmovima pjesama „Jugo“ , 'Kad zasvira orekstar', 'Tamo gdje me srce vuče' i „Nisu godine“, te se pomalo zaustavili i raznježili na posljednji singl „U snovima“, Luka Nižetić donosi novi singl.

Pomalo neplanirano i pred samo ljeto, Luka je snimio nešto sasvim novo, pjesmu pod nazivom „Vječno“. koja se ne nalazi na albumu „Kad zasvira...“. 

- O pjesmi nema potrebe previše pričati, treba je slušati jer mislim da se na nju jednostavno ne može ostati ravnodušan – kaže Luka. 

Kako i sam Luka priznaje, ponestalo mu je življih pjesama, pa u maniri prošlogodišnjeg hit singla „Jugo“ stvorila se ideja za pjesmom koja na prvo slušanje odmah 'udara u glavu' čemu pridonosi i vrlo pamtljiv himnični refren. Pjesmu potpisuje Vladimir Kirin, dok aranžman i produkciju potpisuje provjereni suradnik Zvonimir Dusper Dus.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare