To je to što me zanima!

Luka Petrušić postao otac po drugi put: Stigao mali Maks...

Glumac i njegova supruga Petra dobili su drugog sina, a 6-godišnji Jan brata. Brojni Lukini glumački kolege javili su mu se i čestitali na radosnim vijestima
Vidi originalni članak

Hrvatski kazališni, televizijski i filmski glumac Luka Petrušić (36) pohvalio se na društvenim mrežama prinovom u obitelji. On i supruga Petra postali su roditelji sina Maksa, a par ima i 6-godišnjeg Jana. Radosne vijesti koje je podijelio s pratiteljima izmamile su puno čestitki njegovih kolega. 

Mia Begović (56), Jan Kerekeš (31), Zlatan Zuhra Zuhrić (57), Nina Erak-Svrtan (63), Jelena Veljača (38), Jelena Miholjević (49), Nikša Butijer (40) i mnogi drugi javili su se u komentarima. 

Kazališna sezona nedavno je završila, a Petrušić je član ansambla Satiričkog kazališta Kerempuh još od 2010. Za ulogu u predstavi 'Zabranjeno za mlađe od 16 godina' bio je nominiran za Nagradu hrvatskog glumišta. 

ZVIJEZDE REKLAMA 'Nisam pojeo sendvič, uspio sam ga zagristi nekoliko puta'

Gledatelji ga znaju iz mnogobrojnih uloga u TV serijama kao što su 'Ko te šiša', 'Provodi i sprovodi', 'Stipe u gostima', 'Zakon!', 'Mamutica', 'Bitange i princeze', 'Bibin svijet', 'Odmori se, zaslužio si', 'Bumerang' te filmovima 'Oprosti za kung fu', 'Čovjek ispod stola' i 'Šuma summarum'. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • kaktus24 15.07.2019.

    Lijepo, čestitam!

  • luka45 15.07.2019.

    Haha! Sina Maksa sam dobil dragi moji! Maks! Ne Roko!

Komentiraj...
Vidi sve komentare