Obavijesti

Show

Komentari 8

'Nisam pojeo sendvič, uspio sam ga zagristi nekoliko puta'

'Nisam pojeo sendvič, uspio sam ga zagristi nekoliko puta'
6

Tijekom snimanja reklame glumac Luka Petrušić s kolegom Hrvojem Barišićem jedva je ostao ozbiljan dok su mudro raspravljali o hrani. Nije bilo lako, kaže, ali uspjeli su

VIDEO

Bilo je odlično, kolega Barišić i ja smo ‘kliknuli’ iz prve, znamo se otprije pa nam je bio gušt zajedno snimati, rekao je Luka Petrušić (35). Glumac je s kolegom Hrvojem Barišićem (47) snimio reklamu za lanac brze prehrane i kaže kako su to profesionalno odradili te nije bilo nikakvih većih komplikacija.

Petrušić je angažman dobio preko produkcijske kuće, a do sada je snimio nekoliko reklama za razne proizvode. Tijekom snimanja nije uspio pojesti sendvič do kraja, tek ga je nekoliko puta zagrizao. Glumcu je bilo teško ostati ozbiljan u reklami tijekom rasprave o hrani.

- Obojica smo komedijaši u duši pa se znamo dobro nasmijati jedan drugome. Nije bilo lako, ali smo nekako uspjeli, hvala Bogu - istaknuo je Petrušić te dodao da ga prijatelji i obitelj ne zafrkavaju zbog reklame. Kaže da su ga već navikli vidjeti na televiziji, a iako se to baš ne vidi po njegovoj građi, inače je fan brze hrane. Petrušić je od 2010. član ansambla zagrebačkoga kazališta Kerempuh. Tvrdi da se ne opterećuje svojom sigurnošću posla jer čak ni stalnim članovima poslovi nisu sigurni.

- Radim svoj posao kako najbolje mogu, a koliko traje, traje - rekao je glumac. Trenutačno igra u predstavama 'Jedan sluga, dva gospodara', 'Krletka', 'Audicija', 'Narodni heroj Ljiljan Vidić' te '(B)luzeriNarodnjaci'.

- Čovjek se navikne na tempo i količinu rada kada si u angažmanu u kazalištu - ispričao je Petrušić i dodao kako on osobno nije imao većih problema oko toga. Sve su mu te uloge jednako zahtjeve i zabavne, a trik za pamćenje teksta nema nego ga ponavlja i ponavlja. Lakše je kada ga pritom uči naglas. Glumac svira bubnjeve u bendu Chische lishche koji je nastao nakon predstave 'O medvjedima i ljudima' Saše Anočića u kojoj je s kolegama morao svirati.

- Ime je smislio Mario Mirković nakon što je vidio tetu u vrtiću kako čisti lišće - objasnio je Petrušić. Također, pjeva i u bendu 3Frtalj3 u kojem su i Mario Mirković te Josip Brakus. Ističe kako je to više hobi i gušt.

- Tu i tamo se nađemo pa sviramo, većinom u studiju kod Marija Mirkovića - rekao je Petrušić. Njegova svakodnevica na vrijeme s obitelji i prijateljima te u kazalištu, a najčešće je kod kuće kada ima slobodnog vremena. Najveća potpora u njegovu poslu su mu supruga i sin, a najveći kritičari su mu kum Mario Mirković te kolega i prijatelj Filip Detelić. Kao osnovnoškolac je pisao male predstave u kojima je glumio s prijateljima u školi. Tako je došao na početku glumačke karijere u Zagrebačko kazalište mladih.

- Sad imam nekoliko ideja za pisanje, ali otom-potom - najavio je Petrušić. Od svih uloga koje je odigrao najdraže su mu, kaže, Šepavi Jura od Kravarskog, Gradimir u predstavi 'O medvjedima i ljudima' te Lukas u 'Krletki'. Napomenuo je kako ih ima još, ali se ovih prvo sjetio.

Glumac tvrdi da mu se stalno tijekom predstave događa da zaboravi tekst i pritom improvizira. Trenutačno se priprema za premijeru predstave 'Samoubojica' čija je premijera ovog mjeseca. U njoj je utjelovio intelektualca Antonija Dominkovića - Flisa.

- Zanimljiva i inspirativna uloga, vidjet ćemo kako ću je napraviti - našalio se Petrušić, koji bi u budućnosti volio odigrati ulogu detektiva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...