To je to što me zanima!

Luke Black posvetio svoj nastup žrtvama masakra: 'Plakao sam sat vremena. Bio sam šokiran'

Ovo je nešto što se nikada nije dogodilo u mojoj zemlji. Htio sam posvetiti svoj nastup Srbiji i ljudima koji su propatili zbog cijele situacije. Želim poručiti ožalošćenim obiteljima da ostanu jaki, poručio je
Vidi originalni članak

Održana je prva polufinalna večer Eurosonga, a predstavnik Srbije Luke Black (30) je na konferenciji za novinare progovorio nešto više o svojoj pjesmi 'Samo mi se spava' te je otkrio što ta pjesma znači, kao i što ga je najviše inspiriralo pri pisanju teksta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pjesmu sam napisao kao himnu koja predstavlja želju za spavanjem i ignoriranjem problema u svijetu. Napisao sam ju tijekom pandemije 2020. godine, ali nisam bio inspiriran pandemijom nego mislima vezanim za anksioznošću. Bio sam umoran od toga svega i samo sam želio spavati te je moj način 'spavanja' bilo igranje videoigrica i to je ono što je najviše nadahnulo moju pjesmu - rekao je Luke pa dodao:

POHVALILA MLADOG PJEVAČA Marija Šerifović o Eurosongu: 'Od svega što sam vidjela do sad, naši su najbolji! To je tako'

- Sama pjesma nema poruku 'probudi se na kraju', ali sam htio prenijeti audiovizualno iskustvo te sam htio iskoristiti pozornicu i na njoj kreirati videoigru i pokušati se probuditi iz mojih unutarnjih problema, kao i probuditi svijet u njegovim problemima.

Srpski predstavnik se također osvrnuo na strahovit događaj koji je potresao Srbiju, ali i cijeli Balkan te je istaknuo da je bio vrlo potresen tragičnim vijestima. 

- Moj tim i ja bili smo šokirani kada smo čuli da se dogodila masovna pucnjava u osnovnoj školi od strane učenika. Žrtve su bile djeca te je to efekt leptira koji je samo okidač drugim ljudima u njihovom mentalnom zdravlju. Ovo je nešto što se nikada nije dogodilo u mojoj zemlji. Htio sam posvetiti svoj nastup Srbiji i ljudima koji su propatili zbog cijele situacije. Želim poručiti ožalošćenim obiteljima da ostanu jaki - poručio je.

Također, Luke je rekao da su ga tragične vijesti  jako povrijedile te da je plakao sat vremena i nije napuštao hotel, ali i da je dao sve od sebe za svoj nastup. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • TECHNO VIKING 10.05.2023.

    ha ha... lazes kao dobrica cosic!

  • Takur Shupac 10.05.2023.

    Nisu igrice za tebe mali, ili mala ili možda malo...hm

  • Zlatni_Pan 10.05.2023.

    Ovo je muško? Ili nešto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare