To je to što me zanima!

Luke Black ranije je pljuvao po Eurosongu, a izgledao je znatno drugačije: Tamna kosa, brada...

Mnogi obožavatelji komentiraju kako im se više sviđa Lukin stari, ležerniji stil, ali mu i zamjeraju što je prije negativno govorio za Eurosong
Vidi originalni članak

Predstavnik Srbije na Eurosongu, Luke Black (30), izborio je finale u prvoj polufinalnoj večeri s pjesmom 'Samo mi se spava'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Srpski predstavnik privukao je veliku pažnju, kako svojim izgledom, tako i nastupom. Iako mnogi imaju pohvale na račun njegova izgleda, postoje i oni kojima se njegov ekscentričan stil ne sviđa. 

PREDSTAVNIK SRBIJE NA EUROSONGU Luke Black posvetio svoj nastup žrtvama masakra: 'Plakao sam sat vremena. Bio sam šokiran'

Međutim, internetom se još ranije proširiča fotografija na kojoj Luke izgleda neprepoznatljivo. Zaštitni znak bile su mu tamna brada i kratka kosa, a mnogi obožavatelji komentiraju kako je izgledao jako muževno. 

POGLEDAJTE EMISIJU UŽIVO: 

Isto tako, sada je u medijima aktualna i njegova snimka stara tri godine, kada je Luke, koji je tada imao izblajhanu kosu i kikice, pričao negativno o ovom glazbenom natjecanju. 

- Ne volim to gledati, to mi je užas, mrzite me slobodno. Meni je to 'trash' - rekao je.

VESELILI SE VIDEO Pogledajte reakciju Leta 3 nakon što je Srbija završila u finalu: Ovako se pruža podrška!

U prvim intervjuima nakon pobjede na Pjesmi za Euroviziju, Luke se dotknuo i tog videa, koji se dijelio na mrežama.

- Nisam nazvao Euroviziju smećem. Nazvao sam možda tako nešto kao umjetnik koji nije dio srpske kulture. Meni je u tom trenutku, s tim mozgom tijekom pandemije, sve bilo 'trash'. Ali sam i ranije pričao da je Eurovizija fenomenalna - poručio je. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • KopamNos 13.05.2023.

    SPAVA MI SE🤣

  • STorm5 13.05.2023.

    Dosada od pjesme je preblagi bizraz.

  • FarsiB 13.05.2023.

    dudloje

Komentiraj...
Vidi sve komentare