To je to što me zanima!

Lumbar: Bila sam u ljubavnom četverokutu, ali sam posesivna

Kristina Lumbar za Red Carpet je ispričala da pada na muškarce koji lažu. Jednako je privlače slobodni i zauzeti muškarci. Danas redovito koristi seksualna pomagala
Vidi originalni članak

Riječka manekenka poznata po tome što nije znala izgovoriti 'kvocijent inteligencije', u rujnu 2008. pred kamerama je operirala nos, usne i grudi. Tada je u šali najavila i operaciju mozga kad skupi dovoljno novca. Kristina Lumbar za Red Carpet u 'intervjuu za 60 sekundi' ispričala kako je u vezi posesivna te da pada na muškarce koji lažu. Jednako je privlače slobodni i zauzeti muškarci.

Prvo seksualno iskustvo joj je, kaže, bilo loše. Danas redovito koristi seksualna pomagala i imala je zanimljivo seksualno iskustvo - bila je u ljubavnom četverokutu. Bez razmišljanja bi se skinula za novac. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Danica8 18.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • anyanka 10.01.2012.

    uuuu ... strasilo ko i soraja

  • rukavica 09.01.2012.

    moj brat si je skuha kafe da more poc srat

Komentiraj...
Vidi sve komentare