To je to što me zanima!

Malina Grahek: Oduvijek sam željela imati barem troje djece

Malina Grahek kaže da rijetko izlazi jer joj je obitelj na prvom mjestu. Došla je na otvorenje kluba Ritz Cabaret. Kaže da je uvijek htjela imati barem troje djece...
Vidi originalni članak

Manekenka se zabavljala na otvorenju zagrebačkog kluba Ritz Cabaret. Bila je u društvu prijateljice Korane Gvozdić. Malina Grahek (21) kaže kako rijetko izlazi jer joj je obitelj na prvome mjestu.

- Oduvijek sam govorila kako bih voljela imati barem troje djece. Još sam mlada - rekla je.

Manekenka i suprug Josip Šelendić (32), vlasnik tvrtke za metalnu galanteriju, prije osam mjeseci dobili su Luku. Malina priznaje da uživa u majčinstvu. Jedva čeka da Luka poraste da mu može čitati bajke. Suprug Josip, tvrdi, svakog joj dana pomaže te od prvog dana premata pelene. Iako joj je stalo do karijere, kaže, obitelj joj je na prvome mjestu. Malina i Josip vjenčali su se u rujnu prošle godine u crkvi u zagrebačkim Remetama. Nakon toga slavili su na golf-terenima u Zagrebu. Josip je svadbu navodno platio dva milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • black_girl 24.01.2011.

    Cura ima 21 godinu,što bi trebala čamiti doma stalno jer ima djete?pa nije život stao,hvala Bogu sigurno ima dadilju koja se brine za djete....ne bi ga n irodila vjerojatno da nije ostala trudna s bogatunom...tko s 20 godina planira djete.malo tko...

  • hubabuba 23.01.2011.

    ne lupetaj

  • nina87 23.01.2011.

    Ja vjerujem u ljubav pa cak i u ovu. Sa parama sve je lakse. Djete je sigurno ostavila u dobre ruke. Nocu se djete ne odgaja nego mirno spava. Ne znam u cemu je problem sto je ona izasla van, meni je to sve normalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare