To je to što me zanima!

M. Mikić: Ljupka i ja sretni smo zbog rođenja kćerkice

Manekenka je carskim rezom rodila curicu dugu 48 centimetara i tešku 2800 grama. Mihael Mikić je zbog djetetova rođenja doputovao iz Japana
Vidi originalni članak

Supruga i kći spavaju. Tu sam uz njih i jako smo sretni, kratko je rekao novopečeni otac, nogometaš Mihael Mikić  (29). Mankeneka Ljupka Gojić-Mikić (27) carskim rezom rodila je djevojčicu u privatnoj klinici Podobnik u Zagrebu. Djevojčicu dugu 48 centimetara i tešku 2800 grama nazvali su Jana. Mihael je zbog djetetova rođenja doputovao iz Japana, gdje igra za prvoligaški klub Sanfrecce Hiroshima.
- Tko god je roditelj, zna kako sam se osjećao nakon što su mi javili da će Ljupka roditi - još pod dojmovima izjavio je nogometaš. Pri porođaju nije bilo komplikacija, a Ljupka i beba su dobro.  Manekenka je najavila da će se nakon rodiljnog dopusta vratiti na modnu pistu. Par je u braku tri godine. Vjenčali su se na romantičnoj svečanosti u Golf  & Country klubu u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • pernica 27.11.2009.

    sve ove poznate mame koje imaju lovu već unaprid dogovore carski rez!to je sramota.ja sam rodila dvoje djece prirodnim putem-boli ali i prođe.carski rez je ipak operacija-a i ovi doktori u privatnim klinikama sve na carski rez!!!! ljupkice drugo dijete rodi prirodnim putem nije tako strašno!!!!

  • poppy 27.11.2009.

    Jedna od rijetkih naših manekenki koja se ne razmeće izjavama po novinama! Lijep su par i sretno im bilo!

  • bogs 27.11.2009.

    Čestitke i sretno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare