To je to što me zanima!

M. Tolja: Seksao sam se na jedrilici, ali ne i na plaži...

Marko misli da je seksanje na plaži i jedrilici dosta slično. Jedrilica je, kaže on, samo malo udobnija. Njemu je 'galebarenje' tradicionalni sport Hrvata
Vidi originalni članak

Pjevač se ovo ljeto odmarao u Vodicama jer misli da su zlatna sredina kad je riječ o tulumarenju i opuštanju, piše portal Index. Marko Tolja (26) ljetovao je s prijateljima iz srednje škole i nije mu žao što nisu išli na Zrće. Tamo je, kaže, bio dva puta i obećao si da neće nikad više. Ovo mu je prvo ljetovanje na obali jer inače uživa na jedrilici. Kaže da se na jedrilici i seksao i da mu je bilo jako udobno. Na plaži to nije nikad napravio. Ne voli gradske plaže pa s 'haharima iz razreda' bira napuštena mjesta. Probao se kupati gol, ali kaže da mu nudizam nije prešao u naviku. S druge strane, nema ništa protiv lijepih djevojaka u toplesu. Kaže da bi na plaži volio sresti glumicu Jessicu Albu. 'Uletio' bi joj s nekom tipičnom forom jadranskog 'galeba'. 'Galebarenje' je za njega tradicionalni hrvatski sport i smatra da su svi Hrvati u tome dobri.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • dalmatar 25.08.2010.

    Slažem se da Marko ima dobru logistiku i netko ga ciljano stalno gura u prve redove.Tip je faca i ima glas priznajem,no bitna je ta mašinerija koja je oko njega.O sexu na brodu,šta se ima reć. Ja san jučer na plaži pa šta ....?!Meni bi bilo normalno da tip sa takvim stasom i lituje sa par prijateljica,ali menadžeru očito smeta pojava bilo koje ženske u blizini ,zato mu i je prišiven gay pridjev.

  • jellle 25.08.2010.

    sta mene briga di si se oni seksa??

  • pamy 25.08.2010.

    možda je s ekipom zaružio i nakon 10-ak pića mu konobarica rekla:\"Evo sex on the beach, zamisli da si na jedrilici.\" pa se čovjek sutradan probudio sav zbunjen.. :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare