To je to što me zanima!

Macaulay Culkin s curom vozio mačka u kolicima: 'Kao beba je'

Iako je mnogima prizor urnebesan, kolica za kućne ljubimce više nisu rijetkost. Mnogi celebrityji ih kupuju, a takva su kolica dostupna i u Hrvatskoj. Na web shopu možemo ih naći po cijeni od 500 do 1000 kuna
Vidi originalni članak

Prošle su godine od snimanja filma 'Sam u kući' koji nas i dalje nasmijava svake godine uoči Božića. Film je postao tradicija, a malog Kevina i dalje mnogi obožavaju. No nekima je nevjerojatno kako je glumac Macaulay Culkin odrastao i da je nedavno napunio 40 godina. 

POGLEDAJTE VIDEO: Macaulay Culkin

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Često se šali na svoj račun objavama na Twitteru upravo na tu temu.

- Hej ljudi, želite li se osjećati starima? Imam 40 godina. Nema na čemu. Sada kako imam 40 godina, vrijeme je da upadnem u krizu srednjih godina. Mislim da ću se baviti surfanjem. Imate li vi kakvih sugestija? - napisao je glumac i izazvao lavinu komentara.

A sada je ponovno nasmijao obožavatelje. Paparazzi su ga 'uhvatili' u šetnji Los Angelesom s djevojkom i glumicom Brendom Song (32). Rijetko se pojavljuje u javnosti, a najviše pažnje ovoga puta privukao je kolicima za kućne ljubimce. Par je u šetnju poveo psa i mačku. U kolicima je vozio mačku. Fanovi su ga zezali i pisali mu da je mačak 'kao beba'. 

Iako je mnogima prizor urnebesan, kolica za kućne ljubimce više nisu rijetkost. Mnogi celebrityji ih kupuju, a takva su kolica dostupna i u Hrvatskoj. Na web shopu možemo ih pronaći po cijeni od 500 do 1000 kuna. 

Macaulay se inače godinama borio s ovisnošću o drogama, tabletama i alkoholu, zbog čega je ozbiljno bilo narušeno njegovo psihičko i fizičko zdravlje. Mnogi obožavatelji zato su 'odahnuli' i razveselili se kada je prije dvije godine glumac opet 'stao na svoje noge'. 

POSRNULA DJEČJA ZVIJEZDA Culkin: 'Hej, želite li se osjećati staro? Napunio sam 40 godina'

Četiri godine bio je u braku s kolegicom Rachel Miner, a gotovo devet godina proveo je u vezi s glumicom Milom Kunis. Od 2017. u vezi je s glumicom i pjevačicom Brendom.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 16.10.2020.

    jadne životinje, služe samo za promociju psihički nestabilnih osoba, kad im više ne trebaju i kad prođe ta moda - odbace ih.

  • danijel horvat 16.10.2020.

    Pa i ovi iz janafa voze mačke😁

  • jamesbond7777 16.10.2020.

    Ha ha, kod nas nisu mnogi bas cisti ali ovi preko bare😎😎😊posandrcaloo skroz

Komentiraj...
Vidi sve komentare