To je to što me zanima!

Madonna objavila rijetku fotku sa sinom i obožavatelje zgrozila licem: 'Šteta, bojiš se starenja'

Njen Instagram profil pun je fotografija na kojima 63-godišnja pjevačica neprepoznatljiva i izgleda kao da ima 25 godina, a mnogi joj zamjeraju što je tako nesigurna u sebe, iako je glazbena diva
Vidi originalni članak

Pop legenda Madonna (63) objavila rijetku fotografiju sa sinom Roccom Ritchiejem (21) s kojim je trenutačno na obiteljskom skijanju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako ga rijetko viđamo, umjesto obiteljske fotke, obožavateljima je zapelo za oko Madonnino neprirodno i 'zamrznuto' lice.

- Rocco se smije i izgleda sretno, a Madonna zaista izgleda kao da se smrznula - primijetio je obožavatelj, a velik dio njih se složio u komentarima.

- Koristi filter koji ju je pomladio za 100 godina. Sve su to operacije! Šteta što se toliko boji starenja - komentirali su drugi.

- Je li to Madonna? Ajme, kako se promijenila, uopće ne sliči na sebe - komentirala je pratiteljica.

Rocco je, inače, ekspresionistički slikar pod imenom 'Rhed', a svoju je karijeru započeo kad mu je bilo 17 godina te je studirao u Central Saint Martins i Royal Drawing School, a njegov se rad sada prodaje za peteroznamenkaste cifre. 

ISPRVA IH SE ZGRAŽALA Kirurg je izračunao: Madonna je na plastične operacije potrošila minimalno 1,4 milijuna kuna

Madonna se borila za njegovo skrbništvo kada mu je bilo 16 godina i izgubila protiv bivšeg supruga Guya Ritchieja, a ta je sudska bitka trajala osam mjeseci. Guy se ponovno oženio i to manekenkom Jacqui Ainsley s kojom je dobio troje djece, a Madonna je trenutačno u vezi s 27-godišnjim plesačem Ahlamalikom Williamsom.

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 04.01.2022.

    Kaj se ima bojati starenja,samo da je zdravlja

  • bree77 04.01.2022.

    žena ima love i želje ostati mladolika oa dok ide ide....da mi je samo vidjeti kako ruke i vrat pegla jer to ne ide pa ne ide....

  • retita🦋 04.01.2022.

    Dobro, sve smo vidjeli. Nego,da li je sada sretna?! To samo ona zna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare