Show

Komentari 10

Kirurg je izračunao: Madonna je na plastične operacije potrošila minimalno 1,4 milijuna kuna

Kirurg je izračunao: Madonna je na plastične operacije potrošila minimalno 1,4 milijuna kuna

Brojni fileri i botoks tek su je 'zamaskirali' pa i ako se ona trudi izgledati kao da ima 25 godina, ruke koje se vješto trudi sakriti na fotkama otkrivaju da ipak nije tako

Nikada se ne bih podvrgnula estetskoj operaciji. Gadi mi se i sama pomisao da vas netko uspava, a zatim napadne nožem kako bi vas uljepšao. Svoju pojavu dugujem genima i zdravom načinu života', slatkorječivo je do prije tri godine Madonna (63) govorila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Plastične operacije za nju su bile tabu, tema o kojoj nije htjela niti pomišljati. Ipak, fotografije s početka karijere, kao i one nastale kasnije, otkrivaju da se radi o potpuno drugoj osobi. 

Brojni fileri i botoks tek su je 'zamaskirali' pa i ako se ona trudi izgledati kao da ima 25 godina, ruke otkrivaju da ipak nije tako.

Plastični kirurg Gary Linkov na YouTube kanalu otkrio je koliko je Madonna promijenila izgled u nazad nekoliko godina te koliko je to koštalo.

Od 1982. pa sve do danas, napravila je tri faceliftinga, podizanje vrata, tri puta je podizala obrve, dorađivala je obraze, ubrizgavala filere, implantante.

Izračunao je da je na sve plastične operacije potrošila minimalno 215.000 dolara (1,4 milijuna kuna).

 

Najčitaniji članci