To je to što me zanima!

Madonna pozirala kao Marilyn u trenutku smrti i zgrozila cijelu javnost: 'Morbidno je i jezivo!'

Njezin izgled, ponašanje i buntovnički stav bili su inspiracija mnogim generacijama, a Madonna je fanovima pokazala da se sa svime dobro nosi, osim sa starenjem. Posljednjim provokativnim potezom naljutila je čak i one koji je podržavaju
Vidi originalni članak

Pop pjevačica Madonna (63) pozirala je poput pokojne glumice Marilyn Monroe, na jednoj od fotografija čak je i rekreirala scenu smrti najpopularnije plavuše na svijetu, a s pretjeranim photoshopom šokirala je i kritičare i vjerne obožavatelje. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedna od fotografija prikazuje Madonnu kako leži na krevetu licem okrenutim prema madracu, a na noćnom ormariću mogu se vidjeti bočice s tabletama.

- Iz nekog morbidnog i jezivog razloga Madonna odlučuje rekreirati smrtnu postelju Marilyn Monroe - napisao je jedan od brojnih kritičara. - Fuj. Odvratno i neprikladno - dodao je drugi.

I ZVIJEZDE SU LJUDI Ove slavne ljepotice varale su svoje muževe i to uspješno krile

Fotograf Steven Klein snimio je  pjevačicu za naslovnicu V Magazina, a inspiraciju je pronašao u posljednjim fotografijama glumice koja je preminula u 36. godini.

'Nisam protiv uređivanja fotografija, ali Madonna nije ovako izgledala ni kad je imala 12 godina', 'Tko je ovo?', 'Bilo bi lijepo vidjeti kako zaista izgleda njeno lice' - samo su neki od komentara. 

Njezin izgled, ponašanje i buntovnički stav bili su inspiracija mnogim generacijama, a Madonna je fanovima pokazala da se sa svime dobro nosi, osim sa starenjem. Iako je i dalje fleksibilna u tijelu, plastične operacije su promijenile njezino lice, a nedavno pokazivanje stražnjice prema kameri nije nikoga oduševilo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ATuring 26.11.2021.

    Realno, Marilyn je izmedu ostalog bila ovisnica, cemu to glorificiranje psihicki nestabilne osobe?

  • ana41 30.10.2021.

    odavno je ona dusu prodala vragu

  • Profix 30.10.2021.

    Pa KABALA kooj pripada je morbidni sotonizam, tak oda ovo nikog ne treba čuditi. Pogledajte samo video otvaranja olimpijskih iara u Londonu 2012 gdje Madonna nastupa, corona,maske,mrtvi po bolnici, sva koreografija več tada pokazana, dakle 7 godina unaprijed+ima prekriveno jedno oko-SVEVIDEČE OKO, masonski znak na piramidi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare