To je to što me zanima!

Madonna šokirala izgledom na Grammyju , ljudi zgroženi: 'Kao da je stigao imitator, a ne ona'

Ovdje sam kako bih zahvalila svim buntovnicima koji kroje novi put i podnose pritisak toga. Svi vi 'problematični' morate znati da vaša neustrašivost ne prolazi nezapaženo, rekla je kraljica popa na dodjeli
Vidi originalni članak

Mnogi obožavatelji Madonne (64) su putem društvenih mreža izrazili svoju zabrinutost i iznenađenost nakon što su vidjeli pjevačicu na dodjeli Grammyja u nedjelju. 

POGLEDAJTE VIDEO

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Madonna je izašla na pozornicu kako bi najavila Kim Petras (30) i Sama Smitha (30) koji su izveli svoj zajednički hit 'Unholy' za koji su dobili Grammyja u kategoriji za najbolju pop pjesmu dueta/grupe.

- Ovdje sam kako bih zahvalila svim buntovnicima koji kroje novi put i podnose pritisak toga. Svi vi 'problematični' morate znati da vaša neustrašivost ne prolazi nezapaženo. Viđeni ste, sluša vas se, a najviše od svega, cijenjeni ste - poručila je Madonna publici. 

Ono što je zateklo gledatelje je bilo Madonnino lice, za koje mnogi smatraju da više ne liči na 'staru' Madonnu nakon brojnih estetskih zahvata kojima se podvrgnula. 

- Pokušavam ignorirati činjenicu da Madonna ima sasvim novo lice - napisao je na Twitteru jedan obožavatelj uz meme video Adele koja zbunjeno gleda na košarkašku utakmicu.

- Ovo zaista izgleda izgleda kao neki imitator dok se u pozadini vrte slike prave Madonne. Stvarno je sje*ala svoje lice -  napisala je druga osoba, referirajući se na fotografije Madonne tijekom njena vrhunca koje su bile na projekciji iza pjevačice.

- Madonna izgleda dobro za svoje godine... ako ima 2700 godina i vampir je koji jede žive bebe i male životinje - nekim je bilo jednostavnije poslužiti se usporedbom. 

KAO VINO Tko bi im dao toliko? Sharon Stone ove godine puni 65. U tom društvu je i Madonna...

 - Je li Madonna nominirana za 'Najbolje novo lice' na ovogodišnjoj dodjeli Grammyja? - našalio se još jedan korisnik Twittera. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Spasioc 06.02.2023.

    otišla baba na kvasinu kaj je da je

  • vedji777 06.02.2023.

    užas.

  • 🦋reti 🦋 06.02.2023.

    Madonna šokira od svojih početaka u svijetu glazbe. Ajmo se sada čuditi jer nije prestala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare