To je to što me zanima!

Magični svijet Harryja Pottera oduševit će sve prave fanove

Poslije izlaska prethodnog mini-videa o novom filmu iz svijeta Harryja Pottera, bili smo sretni. Stoga nije nimalo čudno što nas je ovaj novi foršpan jednostavno oduševio
Vidi originalni članak

Eddieja Redmaynea, kojeg smo nedavno mogli vidjeti u odličnom filmu 'Dankinja', ćemo ove godine pratiti u posve drugačijoj ulozi od te. Eddie se tako pojavljuje u devetom filmu iz serijala filmova o svijetu Harryja Pottera. Glumac glumi ‘magizoologa’ Newta Scamandera, koji se u 'Divljim dvadesetima' bori protiv iznenadnog napada raznolikih magičnih bića iz No-Maj svijeta.

U njegovim avanturama će mu se pridružiti i bezjak Jacob, kao i misteriozna magična kutija, a više detalja možete dobiti u foršpanu.

Pogledajte video

Film je, naravno, snimljen prema djelu britanske spisateljice J.K.Rowling, autorice serijala o čarobnjaku Harryju Potteru. Uz Eddieja Redmaynea u glavnoj ulozi, u filmu nastupaju i Katherine Waterston u ulozi Tine, Dan Fogler kao Jacob, Samantha Morton glumi Mary Lou, a oskarovac Jon Voight će se naći u ulozi Henryja Shawa. Uz njih će u filmu nastupiti i  Ron Perlman i Colin Farrell u manjim ulogama. Redatelj je već prokušani redatelj filmova iz serijala Harryja Pottera, koji je režirao sve filmove o mladom čarobnjaku od 2006. naovamo.

'Čudesne zvijeri i gdje ih naći' u CineStar kina stižu u distribuciji Blitz Film i Video 17. studenog ove godine.

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kung fu panda 13.04.2016.

    gdje je Potter?

  • LiLu 11.04.2016.

    Jon Voight dobro da znam da NE GLEDAM ovaj film

Komentiraj...
Vidi sve komentare