To je to što me zanima!

Maja Blagdan: Neopravdano su me optužili da trujem mačke

Na Facebooku se nedavno oglasila susjeda Maje Blagdan koja tvrdi da pjevačica stoji iza trovanja mačaka u dvorištu zgrade u kojoj je Maja predstavnica stanara
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Blagdan (48) reagirala je na optužbe susjede koja je na Facebooku tvrdi da Maja truje mačke koje žive u dvorištu zgrade.

Objava se brzo proširila stranicama za zaštitu životinja. Susjeda je uz tekst priložila i fotografiju hrane za mačke zagađenoj otrovom za štakore. Osim toga, susjeda tvrdi i da je Blagdan prije godinu dana pokrenula peticiju da se mačke iz dvorišta 'uklone'. 

Blagdan je sve optužbe negirala u vlastitoj objavi na društvenoj mreži, gdje su je podržali mnogi prijatelji i obožavatelji. 

- Neopravdano sam dovedena u vezu sa slučajem trovanja mačaka u dvorištu u kojem se nalazi zgrada u kojoj stanujem. Susjeda koja je prijavila slučaj trovanja neutemeljeno me javno proziva i okrivljuje za ovaj nemili čin - piše pjevačica koja tvrdi da nema nikakve veze s cijelim slučajem, niti zna tko je počinitelj te, kako kaže, osuđuje to zlodjelo. 

- Kao predstavnik stanara u svojoj zgradi, ni na koji način ne odgovaram za ponašanje ostalih susjeda kako u svojoj, tako i u okolnim zgradama s kojima dijelimo dvorište - zaključila je Maja koja zbog susjedinih optužbi, kaže, već nekoliko dana trpi uznemiravanja i javne uvrede. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • liesbuster 10.02.2017.

    Umišljena "celebrity" koja misli da joj je sve dopušteno! Procurilo u javnost pa se sad lažima pere..

  • Lejla1004 07.02.2017.

    Nekako vjerujem da je istina da gđa. Blagdan truje mačke, s obzirom da dotična briše komentare koji joj ne odgovaraju sa svoje fb stranice. Konkretno, ja sam napisala da bi bilo pozitivnije da se organizira neki humanitarni koncert za pomoć životinjama, a ne pravdanja i glumljenja žrtve, što je gđa. Blagdan obrisala. Kao i još hrpu drugih komentara. Ako pogledate na stranici su samo pozitivni komentari koji joj daju podršku i rade je žrtvom, jer malo marketinga nikom ne šteti, pogotovo ne nekom potpuno zaboravljenom. Obožavateljica sam životinja, pogotovo mačaka i zgražavam se nad ovim. Isto tako smatram da nadležni organi trebaju istražiti slučaj i konačno zaštiti ta jadna stvorenja.

  • Palac_gore 07.02.2017.

    I izgleda mi kao netko ko bi to napravio..

Komentiraj...
Vidi sve komentare