Obavijesti

Show

Komentari 55

Maja Blagdan: Neopravdano su me optužili da trujem mačke

Maja Blagdan: Neopravdano su me optužili da trujem mačke
1

Na Facebooku se nedavno oglasila susjeda Maje Blagdan koja tvrdi da pjevačica stoji iza trovanja mačaka u dvorištu zgrade u kojoj je Maja predstavnica stanara

VIDEO

Pjevačica Maja Blagdan (48) reagirala je na optužbe susjede koja je na Facebooku tvrdi da Maja truje mačke koje žive u dvorištu zgrade.

Objava se brzo proširila stranicama za zaštitu životinja. Susjeda je uz tekst priložila i fotografiju hrane za mačke zagađenoj otrovom za štakore. Osim toga, susjeda tvrdi i da je Blagdan prije godinu dana pokrenula peticiju da se mačke iz dvorišta 'uklone'. 

Blagdan je sve optužbe negirala u vlastitoj objavi na društvenoj mreži, gdje su je podržali mnogi prijatelji i obožavatelji. 

- Neopravdano sam dovedena u vezu sa slučajem trovanja mačaka u dvorištu u kojem se nalazi zgrada u kojoj stanujem. Susjeda koja je prijavila slučaj trovanja neutemeljeno me javno proziva i okrivljuje za ovaj nemili čin - piše pjevačica koja tvrdi da nema nikakve veze s cijelim slučajem, niti zna tko je počinitelj te, kako kaže, osuđuje to zlodjelo. 

- Kao predstavnik stanara u svojoj zgradi, ni na koji način ne odgovaram za ponašanje ostalih susjeda kako u svojoj, tako i u okolnim zgradama s kojima dijelimo dvorište - zaključila je Maja koja zbog susjedinih optužbi, kaže, već nekoliko dana trpi uznemiravanja i javne uvrede. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 55
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin