To je to što me zanima!

Maja ponovno šokira outfitom: 'Bože, koja modna katastrofa'

Fotografiju je komentirao i Majin dugogodišnji prijatelj, stilist Marko Grubnić, koji joj je napisao: 'Naravno da ti nije vruće... Kako smo učili - Ako je ugodno i udobno, nije dobro za scenu
Vidi originalni članak

Nije tajna da pjevačica Maja Šuput Tatarinov (39) redovito iznenađuje fanove odjevnim kombinacijama. Na subotnjem koncertu u Rogoznici pojavila se u kožnim čizmama zmijskog uzorka, a na glavu je stavila afro periku.

Sada je pratitelje na društvenim mrežama 'počastila' novim outfitom.

- I dok se vi odmarate, ni snimamo 'Supertalent'. Molim vas bez pametnih pitanja 'Zar mi nije vruće'... Hot hot hot - napisala je pjevačica u opis fotografije na kojoj pozira u neuobičajenoj kombinaciji lateksa i cvjetnog uzorka. 

Fotka je u kratkom roku skupila preko deset tisuća lajkova, a nije nedostajalo ni komentara brojnih pratitelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Bomba', 'Divna', 'Šećer', pisali su Maji fanovi, a fotografiju je komentirao i njezin dugogodišnji prijatelj, stilist Marko Grubnić, (37) koji joj je napisao: 'Naravno da ti nije vruće... Kako smo učili - Ako je ugodno i udobno, nije dobro za scenu... Sve za ljepotu'. 

TRAŽI RADNIKE Svadbe joj nisu dovoljne: Maja Šuput odsad prodaje sladolede

Ipak, Majin stajling nije se dopao svima pa joj je jedna korisnica napisala: 'Bože, koja modna katastrofa', dok je druga upitala pjevačicu zašto nije ostavila samo bijelu haljinu.

Inače, Maja se nedavno na snimanju 'Supertalenta' pojavila s natapiranom frizurom. Izgledom je nevjerojatno podsjećala na Peggy Bundy iz serije 'Bračne vode'.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • 3sh 08.08.2019.

    Koliko photoshopa uz svu plastiku! Neki dan sam naletila na telki, kad je bila u seriji Zauvjek susjedi , dok nije imala trunke plastike! Prvo se unakaziš operacijama, onda se još moraš popravljati u photoshopu. Gdje je kraj?

  • ćiribu_ćiriba 08.08.2019.

    Vidio ju uživo, kakva prosječnost...zato i mora ove gluposti izvodit da ju se primjeti

  • 08.08.2019.

    Tocno da je oprati tu pustu pituru uzas

Komentiraj...
Vidi sve komentare