To je to što me zanima!

Maja Šuput i Mario Kovačević prekinuli nakon dvije godine

Pjevačica i poduzetnik vezu su prekinuli dogovorno i prijateljski, piše Story. Vijest o prekidu šokirala je njihove prijatelje jer se kraj ljubavi po ničem nije dao naslutiti
Vidi originalni članak

Maja Šuput (31) i poduzetnik Mario Kovačević (40) prekinuli su nakon dvije godine veze, piše Story. Pjevačica i vlasnik lanaca barova i restorana Hemingway romansu su prekinuli dogovorno i prijateljski, a vijest o prekidu posebno je iznenadila njihove bliske prijatelje i članove obitelji. Da bi pjevačica uskoro mogla okončati vezu s poduzetnikom po ničem se nije dalo naslutiti. Par je prošle srijede snimljen na skijanju u sjevernoj talijanskoj regiji Trentino u mondenom skijalištu Madonna di Campiglio. S njima je bila i njegova kćer Nicole (17) koju ima iz prošle veze.

- Sretna smo obitelj. Dobro se zabavljam s Nicole jer se odlično slažemo - rekla je tada Maja o učenici Trgovačke škole koja živi u Rijeci.

Pjevačica je dva dana poslije viđena kako sama, u tri sata poslije ponoći, napušta zagrebački Green Gold dok je u ponedjeljak šokirala prijatelje priznanjem da je njezinoj ljubavi s poduzetnikom došao kraj. Majina menadžerica Katarina Kolar rekla je da je trenutačno u studiju i da je do daljnjeg nedostupna. Kovačević je u rodnoj Opatiji i samo je kratko izjavio da kao i dosad neće ništa komentirati.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • pernica 20.01.2012.

    ona je malena, vrckava, poskočica, sama je priznala da ne voli kućanske poslove, kuhati nikako!!!! a muškarci nekako vole da žena bude žena, ako će je oženiti, da ima taj neki majčinski , domaćinski osjećaj-kao njegova mama, da, da oni nas uvijek uspoređuju sa svojim mamama!!!! pjevačicama je najbitnija karijera, izgled, manikura, pedikura, frizura, odjeća a sve ostalo je u drugom planu i eto zato te veze ne potraju.....dok traje sexualna privlačnost traje i veza....a to je nažalost kratko!

  • cupava mala 18.01.2012.

    ako je on rođeni opatijac onda sam ja rođena bečanka.njegovo rodno mjesto je selo motike u BiH

  • cupava mala 18.01.2012.

    nije njemu opatija rodna,on se rodio u selu motike u bosni.ako je on iz opatije onda sam ja rođena bečanka

Komentiraj...
Vidi sve komentare