To je to što me zanima!

Maja Šuput o slomljenoj nozi: Nenad me kupa i nosi do WC-a

Pjevačica Šuput otkrila je kako je slomila nogu i tko joj pomaže u svakodnevnim obavezama poput tuširanja, hodanja po stepenicama te vožnje automobila...
Vidi originalni članak

Pjevačica Maja Šuput (39) proteklih nekoliko mjeseci 'vodi bitku' sa slomljenom nogom, gipsom i štakama koji ju prate na svakom putovanju, koncertu ili pak svadbi. Čini se kako Maji bolovanje nikada nije bila opcija, a napokon je otkrila priču koja se skriva iza nezgode. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Bilo je to 22. rujna na moj rođendan, koji već godinama dočekujem na Rujanfestu. Otpjevala sam svoje i oko 11 navečer se spustila s bine, a moje društvo koje je nazdravljalo dok sam pjevala već je bilo dobre volje. U jednom trenutku sam zaplesala sa sestričninim mužem koji me toliko sumanuto vrtio da nisam mogla pratiti tempo. Digla sam noge i desnom udarila u zaštitnu željeznu ogradu. Osjetila sam bol, ali sam nastavila plesati do šest ujutro - ispričala je Maja za Gloriju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dodala je kako u početku nije mislila da joj je noga uopće slomljena. 

- Tek sam treći dan od udarca otišla na slikanje i vratila se kući s gipsom jer sam slomila kost pokraj malog prsta desne noge. Toliko godina nastupam i skačem na pozornici i onda nadrapam na vlastitoj fešti - nadodala je pjevačica. 

Nakon što su joj liječnici stavili gips na nogu Maja je prvotno bila u panici jer nije znala kako će uskladiti sve obaveze. 

- Imala sam pet svadbi, četiri koncerta i dvije promocije koje nisam mogla odgoditi jer sam bila pod ugovorima. I onda je uslijedio kaos u 20 dana morala sam nastupiti u 11 gradova, a nisam se bila u stanju ni oprati. 

No, na sreću uz Maju je cijelo vrijeme bio zaručnik Nenad Tatarinov (35) koji ju je tuširao i vozio gdje god je trebalo. 

- Imam dvije kupaonice i obje su na katu pa me Nenad mora nositi. Kad mi se noga oporavi preselit ćemo se u njegov stan u širem središtu grada - otkrila je Maja. 

Djevice i Vage se ne podnose, a Škorpion i Rak su savršeni skupa: Evo koji su najgori, a koji najbolji horoskopski parovi

Idi na 24sata

Komentari 52

  • max2017 25.11.2018.

    rano počeli starački sindromi..

  • 23.11.2018.

    Ofucala se.

  • Ivica9999 23.11.2018.

    Jadna

Komentiraj...
Vidi sve komentare