Obavijesti

Show

Komentari 52

Maja Šuput o slomljenoj nozi: Nenad me kupa i nosi do WC-a

Maja Šuput o slomljenoj nozi: Nenad me kupa i nosi do WC-a
4

Pjevačica Šuput otkrila je kako je slomila nogu i tko joj pomaže u svakodnevnim obavezama poput tuširanja, hodanja po stepenicama te vožnje automobila...

VIDEO

Pjevačica Maja Šuput (39) proteklih nekoliko mjeseci 'vodi bitku' sa slomljenom nogom, gipsom i štakama koji ju prate na svakom putovanju, koncertu ili pak svadbi. Čini se kako Maji bolovanje nikada nije bila opcija, a napokon je otkrila priču koja se skriva iza nezgode. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:12
Zagreb: Maja Šuput plijenila pažnju svjetlucavim Moschino outfitom na štakama

- Bilo je to 22. rujna na moj rođendan, koji već godinama dočekujem na Rujanfestu. Otpjevala sam svoje i oko 11 navečer se spustila s bine, a moje društvo koje je nazdravljalo dok sam pjevala već je bilo dobre volje. U jednom trenutku sam zaplesala sa sestričninim mužem koji me toliko sumanuto vrtio da nisam mogla pratiti tempo. Digla sam noge i desnom udarila u zaštitnu željeznu ogradu. Osjetila sam bol, ali sam nastavila plesati do šest ujutro - ispričala je Maja za Gloriju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:20

Dodala je kako u početku nije mislila da joj je noga uopće slomljena. 

- Tek sam treći dan od udarca otišla na slikanje i vratila se kući s gipsom jer sam slomila kost pokraj malog prsta desne noge. Toliko godina nastupam i skačem na pozornici i onda nadrapam na vlastitoj fešti - nadodala je pjevačica. 

Frankfurt: Maja Šuput nastupila u Fraport areni na Hrvatskoj noći

Nakon što su joj liječnici stavili gips na nogu Maja je prvotno bila u panici jer nije znala kako će uskladiti sve obaveze. 

- Imala sam pet svadbi, četiri koncerta i dvije promocije koje nisam mogla odgoditi jer sam bila pod ugovorima. I onda je uslijedio kaos u 20 dana morala sam nastupiti u 11 gradova, a nisam se bila u stanju ni oprati. 

No, na sreću uz Maju je cijelo vrijeme bio zaručnik Nenad Tatarinov (35) koji ju je tuširao i vozio gdje god je trebalo. 

- Imam dvije kupaonice i obje su na katu pa me Nenad mora nositi. Kad mi se noga oporavi preselit ćemo se u njegov stan u širem središtu grada - otkrila je Maja. 

Djevice i Vage se ne podnose, a Škorpion i Rak su savršeni skupa: Evo koji su najgori, a koji najbolji horoskopski parovi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...