To je to što me zanima!

Maja Šuput se razgolitila za rođendansko slavlje Storyja

Želim vam i još 160 uspješnih godina. Budući da se svake godine sve bolje zabavim, očekujem jednako, ako ne i bolje i sada, a prošle godine sam zadnja izašla s partyja, istaknula je pjevačica Jelena Rozga
Vidi originalni članak

Časopis Story 16. rođendan proslavio je glamuroznim 'Story Hall of Fame' partyjem u zagrebačkom muzeju Lauba na koji su večeras pohrlili brojni slavni. Maja Šuput (38) došla je sa zaručnikom Nenadom Tatarinovim (34). Par se držao za ruke, a Šuput je ponosno nosila zaručnički prsten koji je svojom veličinom i sjajem privlačio pažnju u polu mraku dvorane.

Napravili su i nekoliko selfija s prijateljima koje su sreli. Pjevačica je bila odjevena netipično, u crnoj decentnih haljini koja je otkrivala pola tijela, ali nije bila kao scenska garderoba na koju su njezini fanovi navikli. Šuput je kratku plavu kosu retro natapirana, a nije se prestajala dodirivati sa zaručnikom.

VIDI OVO: Rita Ora otkrila da je biseksualka

Lana Jurčević (33) u društvu prijateljice okidala je nebrojene selfije. Jelena Perčin (37) dobila je nagradu za najbolji editorijal u Storyju, a nosila je usku haljinu koja je isticala njezin trudnički trbuh. Jelenin novopečeni suprug Momčilo Otašević (28) nije bio s njom, a glumica se na pozornicu nije popela odmah, već je kasnije primila nagradu.

- Htjela bih se zahvaliti svima. Snimanje je bilo bas po mom guštu - rekla je Perčin. Ninu Badrić (45) Story je nagradio kao najbolju regionalnu zvijezdu. 

- Hvala najljepša. Kad su me najavljivali, mislila sam da dolazi Tereza Kesovija - našalila se Nina. Dodala je kako je velika stvar biti najbolji u regiji. Natali Dizdar (33), odjevena kao Marilyn Monroe, Storyju je otpjevala pjesmu 'Happy Birthday'.

- Predviđala sam i ovih 16 godina koje ste doživjeli, a želim vam i još 160 uspješnih godina. Budući da se svake godine sve bolje zabavim, očekujem jednako, ako ne i bolje i sada, a prošle godine sam zadnja izašla s partyja - istaknula je pjevačica Jelena Rozga (40) koja je dobila nagradu za Zvijezdu godine. Koliko ju je to razveselilo pokazala je i rasplešući se pred svima.

U kategoriji Novo lice pobijedila je Tara Rosandić. Za Najbolju glumicu izborila se Sanja Vejnović. U kategoriji Najbolji glumac glatko je pobijedio Dragan Despot. U kategoriji Najbolja naslovnica pobijedila je Mirna Medaković Stepinac. Nagradu za životno djelo odnio je Stjepan Jimmy Stanić. U kategoriji Najbolji duet pobijedile su Zsa Zsa &Vanna za pjesmu 'Tragom tvojih tragova'. U kategoriji Najbolja pjevačica pobijedila je Natali Dizdar. 

- Nisam očekivala da ću dobiti nagradu. Jako mi je lijepo što sam ju osvojila i hvala Storyju još jednom na svemu - rekla je Natali. U kategoriji Najbolji pjevač pobijedio je Marko Tolja. 

- Super je biti nagrađen u svojoj struci. Story uvijek ima lijepe nagrade i partyje, a ovaj ću kipić staviti kraj svoja tri Porina - rekao je Tolja.  U kategoriji Najbolji modni stil pobijedila je Severina. U kategoriji Celebrity para pobijedila je Šuput.

Idi na 24sata

Komentari 157

  • čomizlo 18.05.2018.

    cajkuša,posvuduša,ni ž od žene,,degutantno i negledljivo,,,,kako ju nije sram našta to liči

  • stop 16.05.2018.

    mislim da bi maji dobro došao pravi bik, da se malo smiri i prestane reklamirati svoje tijelo - to bi joj mislim donijelo mali mir u tijelu -

  • 16.05.2018.

    Jel se ožiljak vidi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare