Obavijesti

Show

Komentari 157

Maja Šuput se razgolitila za rođendansko slavlje Storyja

Maja Šuput se razgolitila za rođendansko slavlje Storyja
15

Želim vam i još 160 uspješnih godina. Budući da se svake godine sve bolje zabavim, očekujem jednako, ako ne i bolje i sada, a prošle godine sam zadnja izašla s partyja, istaknula je pjevačica Jelena Rozga

VIDEO

Časopis Story 16. rođendan proslavio je glamuroznim 'Story Hall of Fame' partyjem u zagrebačkom muzeju Lauba na koji su večeras pohrlili brojni slavni. Maja Šuput (38) došla je sa zaručnikom Nenadom Tatarinovim (34). Par se držao za ruke, a Šuput je ponosno nosila zaručnički prsten koji je svojom veličinom i sjajem privlačio pažnju u polu mraku dvorane.

Story

Napravili su i nekoliko selfija s prijateljima koje su sreli. Pjevačica je bila odjevena netipično, u crnoj decentnih haljini koja je otkrivala pola tijela, ali nije bila kao scenska garderoba na koju su njezini fanovi navikli. Šuput je kratku plavu kosu retro natapirana, a nije se prestajala dodirivati sa zaručnikom.

VIDI OVO: Rita Ora otkrila da je biseksualka

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Story

Lana Jurčević (33) u društvu prijateljice okidala je nebrojene selfije. Jelena Perčin (37) dobila je nagradu za najbolji editorijal u Storyju, a nosila je usku haljinu koja je isticala njezin trudnički trbuh. Jelenin novopečeni suprug Momčilo Otašević (28) nije bio s njom, a glumica se na pozornicu nije popela odmah, već je kasnije primila nagradu.

Story

- Htjela bih se zahvaliti svima. Snimanje je bilo bas po mom guštu - rekla je Perčin. Ninu Badrić (45) Story je nagradio kao najbolju regionalnu zvijezdu. 

Story

- Hvala najljepša. Kad su me najavljivali, mislila sam da dolazi Tereza Kesovija - našalila se Nina. Dodala je kako je velika stvar biti najbolji u regiji. Natali Dizdar (33), odjevena kao Marilyn Monroe, Storyju je otpjevala pjesmu 'Happy Birthday'.

Story

- Predviđala sam i ovih 16 godina koje ste doživjeli, a želim vam i još 160 uspješnih godina. Budući da se svake godine sve bolje zabavim, očekujem jednako, ako ne i bolje i sada, a prošle godine sam zadnja izašla s partyja - istaknula je pjevačica Jelena Rozga (40) koja je dobila nagradu za Zvijezdu godine. Koliko ju je to razveselilo pokazala je i rasplešući se pred svima.

Story

U kategoriji Novo lice pobijedila je Tara Rosandić. Za Najbolju glumicu izborila se Sanja Vejnović. U kategoriji Najbolji glumac glatko je pobijedio Dragan Despot. U kategoriji Najbolja naslovnica pobijedila je Mirna Medaković Stepinac. Nagradu za životno djelo odnio je Stjepan Jimmy Stanić. U kategoriji Najbolji duet pobijedile su Zsa Zsa &Vanna za pjesmu 'Tragom tvojih tragova'. U kategoriji Najbolja pjevačica pobijedila je Natali Dizdar. 

Story

- Nisam očekivala da ću dobiti nagradu. Jako mi je lijepo što sam ju osvojila i hvala Storyju još jednom na svemu - rekla je Natali. U kategoriji Najbolji pjevač pobijedio je Marko Tolja. 

Story

- Super je biti nagrađen u svojoj struci. Story uvijek ima lijepe nagrade i partyje, a ovaj ću kipić staviti kraj svoja tri Porina - rekao je Tolja.  U kategoriji Najbolji modni stil pobijedila je Severina. U kategoriji Celebrity para pobijedila je Šuput.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 157
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život