To je to što me zanima!

Maja u novoj voditeljskoj ulozi: Ovako su je snimili fotografi na eventu, a ovo je Instagram...

U srijedu navečer na Jarunu se održala velika humanitarna akcija za oporavak malenog Franje Kalfića, a aukciju su vodili dobro poznati kolege. Maja je sve podijelila i na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Poznata pjevačica Maja Šuput (43) opet je zaplovila voditeljskim vodama, a sve zbog humanitarne akcije koja je za cilj imala pomoći Franji Kalfiću i njegovoj obitelji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Organizirana je velika aukcija 50-ak kvalitetnih butelja vina poznatih hrvatskih vinara koji su odlučili biti dijelom ove humanitarne večeri, a kako bi se financijski pomoglo Franji koji je u procesu oporavka i rehabilitacije nakon transplatacije pluća i preboljenja leukemije.

Uloga voditeljica pripala je Maji i njenom kolegi Franu Ridjanu (39) pa su se tako družili u srijedu navečer na Jarunu.

ISKORISTILI SUNČANE DANE Tatarinovi su guštali u Istri i na Kvarneru: Maja podijelila fotku, a jedan detalj se baš istaknuo

- Večeras nakon dugo vremena ponovo u ulozi voditeljice - napisala je Maja na svom Instagramu i objavila fotografiju u srebrnoj haljini s resicama. 

Pozirala je i pokazala gola leđa, a haljina je na nekim dijelovima bila prozirna pa se vidio i Majin struk. S obzirom da se radilo o kraćoj kreaciji istaknula je i noge pa otkrila preplanuli ten.

Fotografi su je uhvatili tijekom voditeljskog pothvata, ali bila je svijetlije puti nego na društvenim mrežama.

HVALIO SUPRUGU MAJU ŠUPUT Nenad Tatarinov se bori s bolesti od djetinjstva: 'Stvarno se nadam da se neće raširiti'

Inače, Maju smo gledali pred malim ekranima kada je vodila 'Ples sa zvijezdama', a ove godine tu je ulogu preuzela Tamara Loos.

Šuput je nedavno nastupila u Puli i Rijeci, a nakon napornih koncerata često na društvenim mrežama objavi kako vrijeme za odmor posvećuje sinu Bloomu i suprugu Nenadu Tatarinovu.

Podsjetimo, Maja i Nenad upoznali su se 2015., kad je Šuput prvi put spavala u luksuznom hotelskom kompleksu u Šibeniku. Nenad, tadašnji menadžer hotela, dočekao je Maju kao VIP gošću i tako je planula ljubav.

BARBIE GIRL Šuput kao Kim u fazi nakon Kanyea: Nazire joj se bradavica

Zaručili su se 2018. na Maldivima, a Nenad je prestao raditi u hotelu te nastavio putovati s Majom po svijetu. U bračnu luku uplovili su u svibnju 2019. u istarskim Balama. Pjevačicu je do oltara dovela njezina majka Danica. 

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU S MARKOM KUTLIĆEM:

Idi na 24sata

Komentari 6

  • VLADEK72 03.06.2023.

    kud se ta sve gura ?

  • MaraMaraMara 01.06.2023.

    Lijepa kako god okreneš. I presimpatična.

  • BabaYaga 01.06.2023.

    Sve ne znam kome da vjerujem, Majuški ili instaču 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare