Obavijesti

Show

Komentari 32

Nenad Tatarinov se bori s bolesti od djetinjstva: 'Stvarno se nadam da se neće raširiti'

Nenad Tatarinov se bori s bolesti od djetinjstva: 'Stvarno se nadam da se neće raširiti'
5

Njena energija je ta koja je specifična i otvorenost je ta koja te privuče. Sve u svemu čudo u malom pakiranju, eksplozija emocija. Zato se ja osjećam uvijek uz nju jako dobro, rekao je Nenad o ženi Maji

VIDEO

Nemam nekakav problem s time, rekao je Nenad Tatarinov, suprug pjevačice Maje Šuput Tatarinov za InMagazin. Govorio je o kožnoj bolesti s kojom se bori od djetinjstva. Riječ je o bolesti vitiligo, koja uzrokuje gubitak pigmenta i pojavu bijelih mrlja na koži.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Maja Šuput u izlasku sa suprugom 00:33

- Vitiligo imam dugi niz godina otkad sam možda osnovna, srednja i već dulje vrijeme je tako kako je, nadam se da se neće raširiti - kaže.

Maja je vrlo aktivna na društvenim mrežama, na kojima dijeli zajedničke fotografije te obiteljske trenutke sa sinom Bloomom i suprugom. U braku su četiri godine, a kako kaže Nenad, imaju dobar balans i u odnosu i u vezi. 

Na medijsku pozornost koju izaziva njegova supruga se naviknuo, a na ulici prepoznaju i njega i Blooma. Nenad i Maja brinu o mališanu ravnopravno. 

- Imamo tim koji uskače, ali smo tu vrlo, vrlo sami koncentrirani na njega i ponekad kad stvarno nam zatreba onda imamo pomoć. Tu smo oboje kod nas je to jedan timski rad koji jednostavno nema druge opcije, od početka smo involvirani oboje u istoj mjeri. Mi vjerujemo da je jedino tako moguće dalje. Na kraju krajeva treba uvijek naći nekakav trenutak kad se možemo posvetiti jedno drugome, to je isto tako bitno, to se ne smije zaboraviti - kaže Nenad. Progovorio je i o tome koliko voli svoju Maju i čime ga uvijek iznova osvoji: 

- Lijepa osoba, ona je jedna onako sjajna, otvorena osoba svojom energijom, radošću, toplinom te privuče. Njena energija je ta koja je specifična i otvorenost je ta koja te privuče. Sve u svemu u jednom malom pakiranju jedno čudo, eksplozija emocija. Zato se ja osjećam uvijek uz nju jako dobro.

Ovako je izgledao prije veze s Majom: Nenad nije imao sijede, ali od jednog se ne odvaja...
Ovako je izgledao prije veze s Majom: Nenad  nije imao sijede, ali od jednog se ne odvaja...
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Baby Lasagna nakon nastupa: 'Moj posao još nije gotov!

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'
Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'
NEVJEROJATNA SNIMKA

Pogledajte publiku dok Baby Lasagna pjeva: 'Pa on je pozvao Eurosong na svoj koncert!'

Baby Lasagna je oduševio publiku i gledatelje u polufinalu Eurosonga