To je to što me zanima!

Majka i kći Huljić pozirale u ljetnim haljinama: 'Kao sestre'

Šibenik Dance Festivale okupio je brojne celebrityje, uključujući i ženski dio obitelji Huljić. Vjekoslava i Hana tako su pozirale u ljetnim haljinama, a mnogi su primijetili nevjerojatnu sličnost među njima...
Vidi originalni članak

Na otvorenju devetog izdanja Šibenik Dance Festivala pojavile su se Hana i Vjekoslava Huljić (56), koje su plijenile pozornost svih prisutnih. Mama i kćerka pozirale su u ljetnim lepršavim haljinama, a mnogi nisu mogli da ne primijete nevjerojatnu sličnost među njima.

'Kao sestre', čulo se među posjetiteljima.

Dok je Hana bila zakopčana do grla, njezina majka odlučila se za nešto ležerniju kombinaciju pa je tako imala otvorenu haljinu kojom je istaknula grudi. 

Na otvorenju festivala pojavila se i Biserka Petrović, majka tragično preminulog košarkaša Dražena Petrovića

Inače, šibenski festival otvoren je hrvatskom premijerom suvremene plesne predstave 'From In' u izvedbi Xie Xin Dance Theatrea iz Kine. Na festival stižu plesni umjetnici iz dvanaest zemalja – od Sjedinjenih Američkih Država do Kine. Tijekom sedam dana festivala šibenskim će pozornicama proći tristo plesača.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Hana Huljić nedavno je predstavila prvu pjesmu 'Alisa' koju potpisuje i kao kantautorica.

KĆI TONČIJA HULJIĆA: 'Pjevala sam izvan Hrvatske, ali ne želim se više skrivati...'

- Do sad sam uglavnom pjevala u stranim zemljama gdje mogu opušteno uživati u tome jer me nitko ne zna, ali čemu to? Upitala sam se zašto pored svojih, ne bih možda pjevala i pjesme svojih roditelja ako to želim, pa njih pjevam i u Kini na koncertima Maksima Mrvice - objasnila je Hana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Malmö 23.07.2019.

    Mala je lipśa svakako, ne samo šta je mlađa nego ima lipše crte lica. Mama mi je ko da ju je neko peglom opalija po licu.

  • 23.07.2019.

    Obe

  • badr hari 23.07.2019.

    Kao znaš šta?

Komentiraj...
Vidi sve komentare