To je to što me zanima!

Majka Ivane Popović: 'Njezin rad izvlači nas iz tuge i očaja'

SJEĆANJE Dizajnerica je prije smrti dogovorila zajedničku izložbu sa slikarom Dinkom Domačinovićem. Njegovi i Ivanini radovi iz zagrebačke galerije Greta preselit će se na Krk
Vidi originalni članak

Depresija je luksuz koji si ne možemo priuštiti, no Ivanin optimizam tjera nas naprijed. Uspomena na nju i njezin rad izvlači nas iz tuge i očaja, rekla je Leposlava Popović.

Majka pokojne kiparice i dizajnerice Ivane Popović, koja je izgubila bitku s rakom dojke prije tri mjeseca, u društvu unuke Lune Bizovičar (18) razgledavala je posljednje Ivanine radove. Dinko Josip Domačinović s kiparicom se sprijateljio na studiju, a uoči Ivanine smrti prijatelji i suradnici dogovorili su kako će zajedno izlagati u Zagrebu.

- S njom sam mogao razgovarati o svemu. Bez zadrške bi mi iznijela mišljenje o mojim radovima, pa čak i kad joj se nisu dopali, zbog čega smo skupa radili projekte - kaže Domačinović.

Njegovi i Ivanini radovi iz zagrebačke galerije Greta preselit će se na Krk, a Leposlavi i Luni svidjela se ideja da izložba otputuje u Opatiju i na Rab.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • kabrit 29.03.2017.

    ah :((((( ....

  • kokaza10 29.03.2017.

    "Smrt ne postoji. Ljudi umiru tek kad ih svi zaborave.! (Isabel Allende)

  • Poison Ivy † 29.03.2017.

    Leposava, jesi unukama objasnila da si upravo ti vlastitoj kćeri rekla da si ne može priuštiti "luksuz" kemoterapije? Kako spavaš po noći?

Komentiraj...
Vidi sve komentare