To je to što me zanima!

Makedoncu je krenulo: Darko Petkovski repa i zavodi cure...

U debitantskom videu Darko je ugostio i Sarajliju Ervina Mujakovića, s kojim se natjecao u reality showu. Dvojac, naravno, tulumari sa zgodnim djevojkama na skupoj jahti
Vidi originalni članak

Darko Petkovski (27), pobjednik 'Big Brothera', postao je pjevač pod umjetničkim imenom Spejko. Spot za singl 'Palimo' snimio je u Splitu i Makarskoj.

- Obožavam izazove i zato sam se prepustio glazbi - kaže Darko. U debitantskom videu ugostio je i Sarajliju Ervina Mujakovića (24), s kojim se natjecao u reality showu. Dvojac, naravno, tulumari sa zgodnim djevojkama na skupoj jahti. 

Petkovski trenutačno snima glazbu u studijima u Tetovu i Beogradu. Na prvom hitu pomogao mu je Tyzee (28), makedonski pjevač, koji mu je ujedno i najbolji prijatelj.

- Do rujna planiramo pustiti još dvije pjesme u radijske etere, a u listopadu ću objaviti i prvi samostalni singl - kaže Darko. 

Makedonac, kojemu se u BB kući sviđala Riječanka Tina Šegetin (24), o ljubavi trenutačno ne razmišlja, nego intenzivno trenira.

- To mi je u krvi - kaže.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 11.07.2016.

    Hm zanimljivo bas

  • hrvaticahrvatica 10.07.2016.

    Darko daj operi se...

  • goran6 09.07.2016.

    Njemu krenuloooo opa,a eto I meni krenulo od tih silnih zgubidana iz BBa a pogotovo bradatih I koji odjednom prorepaju, zato posto I mene krenulo od takvih odo ja na 🚾

Komentiraj...
Vidi sve komentare