To je to što me zanima!

Mali Putin: 'Bil je dober dečec, oko njega su navek bile puce'

Gledatelji showa 'Ljubav je na selu' već znaju da je 'zagorski Putin' fatalni zavodnik. Alojz je sada progovorio o svom djetinjstvu, odrastanju na selu te svojoj novoj djevojci
Vidi originalni članak

Najradije sam se kao dječak igrao skrivača te kauboja i Indijanaca. No volio sam igrati i nogomet. Jedino se nismo baš igrali mame i tate jer nije bilo dovoljno djevojčica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Rekao nam je to Alojz Kaceljak (31), zvijezda showa “Ljubav je na selu”. Odrastao je u Glogovcu kraj Tuhlja, u kojem i danas živi s roditeljima Jožom (57) i Šteficom (52), a svaki dan ih posjećuje i njegova djevojka Monika Peček (18). Zagorski Putin, kako mu govore jer sliči ruskom predsjedniku, kaže da je imao sretno djetinjstvo na selu.

- Htio sam trenirati nogomet, ali nisam imao ni vremena ni uvjeta. Nismo bili toliko siromašni nego nisam imao kako putovati u Klanjac, gdje je najbliži klub - kaže Lojzek.

U vrtić nije išao jer ga ni danas nema u njegovu rodnu Tuhlju. Odmalena se boji krava i taj strah ni danas ne jenjava.

- Ne znam zašto. Malo me je prošlo, ali i dalje izbjegavam krave. Mama i Monika s njima se odlično snalaze - kaže Kanceljak.

Kao dječak, prisjetio se, dugo je vjerovao u Djeda Mraza.

- Za Božić sam uvijek dobivao poklone. Volio sam aute pa sam ih najčešće dobivao, a najsretniji bih bio kad bih pod bor dobio makete najdražih jurilica - prisjetio se Kanceljak. Prvi auto počeo je voziti s 14 godina, tj. u osmom razredu osnovne škole, i to Peglicu.

- Tad u selima nije bilo policije - kaže nestašni Alojz.

Dodao je da se još sjeća prvog pijanstva. Imao je 18 godina.

- Tad mi je prisjeo alkohol i od tada nisam popio ni kapi. Tri dana sam povraćao nakon tog pijanstva. Ne volim ni vino ni rakiju, poput Zagoraca - našalio se Alojz. Sjeća se i kad je prvi put došao u velik grad. S obitelji je posjetio Zagreb.

- Imao sam pet ili šest godina. Velike zgrade su mi bile neopisiv doživljaj. Roditelji su me odveli i u zoološki vrt, a najviše me oduševio slon - kaže.

Zagorski Casanova, koji se u showu 'Ljubav je na selu' poseksao s Anjom Boronjek (31) iz Nove Gradiške i zaručio sa Snježanom Strugar (23) iz Prigorca kraj Varaždina, kaže da je u mladosti bio prilično sramežljiv.

- Nisam bio tako otvoren kao danas. Bio sam povučeniji, ali ni sam ne znam zašto - kaže Alojz, koji danas ipak nerado govori o svojim prvim ljubavima, djevojkama i poljupcu.

- Davno je to bilo - kaže Kanceljak.

Dodaje da je njegova djevojka Monika Peček (18) iz Budinščine, s kojom je u vezi dva mjeseca, pomalo ljubomorna.

- Boji se da će me izgubiti. To je više neki strah - kaže Kanceljak.

Upoznali su se na društvenoj mreži. U 'moru' žena koje mu, kako kaže Alojz, svakog dana pišu, privukla ga je samo ona.

Dodaje da se smanjio broj žena koje su ga opsjedale nakon showa, zbog čega je sretan. Ni sam ne zna u čemu je tajna njegove fatalnosti.

- Bil je dobar dečec, navek poslušan. U školi je prolazil s dobrim. Bilo je puca oko njega, ali to je zdaj prošlost - dodaje Alojzova mama Štefica.

Kanceljak, po zanimanju soboslikar, nakon showa u kojem je ispao glavni zavodnik radi u građevinskoj tvrtki. Radi od jutra do navečer, no to ga ne sprečava da nakon posla prevali po stotinjak kilometara na dan kako bi vidio djevojku koja živi u Budinščini. Alojz iza sebe ima propali brak, a u showu je izjavio da se nije poljubio čak tri godine.

- Nisam se fokusirao na ljubav. Samo posao, kuća i poljoprivreda - objašnjava Alojz, koji je sreću našao s 13 godina mlađom Monikom. Osvojila ga je pristupačnošću i jednostavnošću. Zaruke još ne planiraju jer je, kaže, rano. Njegovi roditelji bi voljeli da se skrasi upravo s njom jer ih je odmah osvojila. 

Idi na 24sata