To je to što me zanima!

Malkovich je došao u Beograd: Glumac sve oduševio kravatom

Odgovarajući na pitanja novinara rekao je da je poslije snimanja 'Novog Pape' radio pet mjeseci na jednoj kazališnoj predstavi, a poslije se vraća na snimanje još jedne serije za Netflix
Vidi originalni članak

Američki glumac hrvatskih korijena, John Galvin Malkovich (66), stigao je u Beograd, kao glavna zvijezda ovogodišnjeg FESTA, međunarodnog filmskog festivala, gdje će večeras na zatvaranju izvesti muzičko-scenski performans 'Muzički kritičar'.

Bio je odlično raspoložen tijekom razgovora s novinarima, a jedan detalj na njemu mnogima je zapeo za oko. Za ovu priliku je ponio simpatičnu kravatu, što je oduševilo sve prisutne.

- Ono što je mene najviše definiralo su kazališne uloge. Na kazališnim ulogama možete raditi, dok na filmu tu jednu scenu snimate najviše jedan dan i gotovo - rekao je glumac za Blic.

GLUMAC HRVATSKIH KORIJENA Malkovich je počeo dizajnirati odjeću: To je način izražavanja

Odgovarajući na pitanja ostalih novinara dodao je da je poslije snimanja 'Novog Pape' radio pet mjeseci na jednoj kazališnoj predstavi, a poslije se vraća na snimanje još jedne serije za Netflix.

Kada je riječ o kritici, glumac kaže da, kada ocjenjuje sebe, pokušava biti pošten i objektivan koliko god je to moguće. Inače, na društvenim mrežama korisnici se šale kako je Beograd oduševljen ovim 'Hrvatom'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 11

  • trabant_2 09.03.2020.

    Vuce korjene iz pravoslavne obitelji iz like tj iz prokika izmedji senja i brinja

  • be yourself 08.03.2020.

    Vezano za porijeklo, ovako piše na wikipediji "His paternal grandparents were from Ozalj in Croatia, and according to his mother they were of Serbian ancestry from Montenegro."

  • milicioner 08.03.2020.

    veliki glumac, super, ali... kravata sa uzorcima, na košulji sa uzorcima.... to nikako ne ide, da se na trepavice postaviš.

Komentiraj...
Vidi sve komentare