Obavijesti

Show

Komentari 1

Malkovich je počeo dizajnirati odjeću: To je način izražavanja

Malkovich je počeo dizajnirati odjeću: To je način izražavanja
7

Iako je u životu prošao kroz dosta zanimanja, sada mu je uslijedilo još jedno. Sa suprugom Nicolette Peyran, s kojom je u braku od 1989., započeo je dizajnirati odjeću, a vrlo često i putuju

VIDEO

Američki glumac hrvatskih korijena John Galvin Malkovich (64), poznat po filmovima 'Opasne veze', 'Na vatrenoj liniji' te 'Biti John Malkovich', bavio se svačime prije nego je započeo filmsku karijeru. Najprije je bio vozač autobusa, okušao se u soboslikarstvu i vrtlarstvu, prodavao je uredski pribor, a glumiti je počeo s 28. 

Pixsell

Iako je u životu prošao kroz dosta zanimanja, sada mu je uslijedilo još jedno. Sa suprugom Nicolette Peyran, s kojom je u braku od 1989., započeo je dizajnirati odjeću, a vrlo često i putuju, piše Story. 

- Odlučio sam biti ono što želim, a ne ono što drugi žele od mene. Dizajniranje odjeće moj je način izražavanja i komuniciranja sa svijetom. To sam ja trenutačno. Mnogi su mislili da ću u tom smislu propasti prije nego što uopće počnem, ali drago mi je što se njihova predviđanja nisu ostvarila - kaže Malkovich kojega je odmalena zanimala moda. 

Pixsell

Zajedno sa suprugom proizvodi i vino. Kako je sam rekao, ona se organizira, a on samo pije.

- Počeo sam piti u tridesetima i da nisam bio oprezan, danas bih imao problema. Vrlo je lako postati alkoholičar. Volim i pušiti, ali drogu nisam probao. Nije to za mene. Posljednjih godina pušim kao dimnjak, volio bih to promijeniti jer crno mi se piše nastavim li tako - iskren je. 

Sada je svestran i uspješan, ali u mlađim danima to baš i nije bilo tako. Najviše vremena provodio je odmarajući i razmišljajući čime će se baviti u životu.

- Imao sam više od sto kilograma i znao sam da ne mogu tako nastaviti. Mama mi je savjetovala da se počnem baviti nekim sportom pa sam u nekoliko mjeseci skinuo 30 kilograma - rekao je John. 

Musical starring John Malkovich to premiere in Hamburg

Iako se rodio i živi u SAD-u, njegovi prabaka i pradjed su, navodno, emigrirali iz Ozlja pokraj Karlovca. 

- Djed i baka nam jednostavno nisu dali da učimo njihov jezik. Samo bi ga šaputali negdje u kutu sobe kada bi se svađali. Zapravo, nikada nisam doznao koja je od svih priča koje su mi pričali zaista istinita. Svi govore različite stvari, a nemam načina provjeriti jesu li one stvarno točne. Znate, svašta su mi govorili o mom podrijetlu, a moj je otac o svom ocu govorio i da je bio najveći lažov na svijetu - ispričao je Malkovich i nastavio:

Musical starring John Malkovich to premiere in Hamburg

- Kada je prvi put u nekim novinama napisano da sam hrvatskog podrijetla, majka mi je rekla da potječemo iz Crne Gore, za što dotad nisam čuo, a kada sam bio u Bosni, govorili su mi: “Pa ti si Bosanac!”. Kako god bilo, odrastao sam kao Amerikanac, a jezik svojih predaka nikada nisam naučio.

TJEDNI HOROSKOP: Lavovi će biti ispunjeni srećom, a kakav će nadolazeći tjedan biti ostalim znakovima zodijaka?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...
NAKON POLUFINALA EUROSONGA

Baby Lasagnu kritizirali su zbog znakovnog pozdrava: Evo što on zapravo znači i predstavlja...

Mnoge je to zaintrigiralo, pa su odgovor na to pitanje potražili kod gospođe Ružice Višnjić, predsjednice Udruge osoba oštećenog sluha iz Vinkovaca

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'
AFERA NA EUROSONGU

Nizozemac Joost pod istragom EBU-a: 'Do daljnjeg neće imati probe, istražujemo incident'

Nizozemski predstavnik na Eurosongu, Joost Klein, danas je trebao peti po redu nastupiti na probi
Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!
GLAZBENI SPEKTAKL

Eurosong kasno u noći objavio raspored nastupanja u finalu: Baby Lasagna među zadnjima!

Finale će otvoriti Šveđani, a nakon njih nastupaju redom Ukrajinci pa Njemci, Luksemurg, Nizozemska, a šesti po redu je Izrael