To je to što me zanima!

Malkovich je stigao u Zagreb, zbog prometa i kašnjenja leta poremetio mu se cijeli raspored

Zbog iznenadnih komplikacija s prometom, glumac neće imati vremena za odmor jer već ga se u 16 sati očekivalo na probi u dvorani Vatroslav Lisinski. Tamo će u 19:30 pred rasprodanom dvoranom i nastupati
Vidi originalni članak

Bilo je dovoljno tek 20 minuta kašnjenja leta avionom kako bi se raspored glumca Johna Malkovicha u potpunosti poremetio. Doletio je u Zagreb nešto prije 15 sati avionom iz Frankfurta, a kasnije je još i zapeo u prometnoj gužvi, piše Jutarnji list.

Prije tri dana nastupao je u Milanu u Teatro Arcimboldi, a Zagreb mu je iduća postaja na turneji s glazbeno scenskim performansom 'The Music Critic'.

PROMO John Malkovich u 'Lisinskom' u dosad neviđenom performansu

Jutarnji piše da zbog iznenadnih komplikacija s prometom, glumac neće imati vremena za odmor jer već ga se u 16 sati očekivalo na probi u dvorani Vatroslav Lisinski. Tamo će u 19:30 pred rasprodanom dvoranom i nastupati.

Inače, Malkovich će imati na koncertu ulogu oštroga glazbenog kritičara koji prema velikim skladateljima nema nimalo milosti, ali ni lijepih riječi.  Za neke u tom spoju teatra, glazbe i komedije kaže da su “šaka jada”. Cijeli koncept osmislio je Aleksey Igudesman, koji će s ansamblom pratiti Johna Malkovicha na violini tijekom njegove izvedbe

DOLAZI NAM VELIKA ZVIJEZDA Glumac John Malkovich stiže u Lisinski u ulozi oštrog kritičara

- Iako će u ovom djelu John Malkovich iznijeti salve uvredljivih komentara, zapravo prvobitna namjera nije se zamjeriti, nego shvatiti da postoje ljudi koji nešto što se smatra remek-djelom jednostavno ne vole. Radeći na ovom projektu, Igudesman se poslužio drastičnim primjerima iz Leksikona glazbenih uvreda Nicolasa Slonimskog. Lisinskim će tako odzvanjati komentari poput ‘neprirodna, odvratna glazba’ i slično, a ovaj je performans već postigao uspjehe u brojnim drugim gradovima, gdje je dobio ovacije publike - najava je  performansa.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • sanja985 05.12.2021.

    vrhunski glumac

  • os-lega 04.12.2021.

    Što nije ranije krenuo?

  • Linz 04.12.2021.

    Ja sam čuo da je Malkovich naše gore list a Srbi ga svojataju k'o svog ...........................................pa to je katastrofa !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare