To je to što me zanima!

Malo vuče na Hajdukov: Lidija Bačić osmislila novi grb HNS-a

Ja sam veliki domoljub i ljubitelj sporta, to već znate. Zato ću ovaj pokušaj poslati na natječaj za grb. Možda i završi na dres, ponadala se pjevačica, koja, međutim, ne ispunjava uvijete HNS-ova natječaja
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni savez prije tjedan dana objavio je da će nakon 46 godina promijeniti svoj prepoznatljivi grb te raspisao natječaj za izradu novog.

NOVO RUHO VATRENIH HNS nakon 46 godina odlučio promijeniti prepoznatljivi grb!

Na HNS-ov se natječaj odlučila javiti i Lidija Bačić (33).

Splitska se pjevačica, naime, obožavateljima pohvalila da je osmislila novi dizajn grba koji će krasiti dresove Vatrenih.

- Ja sam veliki domoljub i ljubitelj sporta, to već znate. Zato ću ovaj pokušaj poslati na natječaj za grb. Možda i završi na dresu - ponadala se pjevačica uoči utakmice s Engleskom.

Lidija je osmislila grb kružnog oblika u čijem unutarnjem krugu stoje crveno bijele 'kockice', dok oko njega stoji natpis 'Hrvatski nogometni savez'. U podnožju vanjskog kruga piše 'HNS', dok se na vrhu nalazi baklja koja, pojašnjava Lille, simbolizira Vatrene.

NOVA PJESMA Lidija Bačić sjela u 'bubu' pa izazvala totalni kaos na cesti

Međutim, ako se bolje pogleda, Lidijina inačica HNS-ova grba oblikom, ali i elementima, podsjeća na grb Hajduka, za koji Splićanka ne krije da navija.

Biti članom Hajduka pitanje je stava i opredjeljenja - objasnila je Lidija prije dvije godine sa članskom iskaznicom u ruci.

NOVI PROJEKT Lidija pokreće svoj reality: 'S pobjednikom ću snimiti duet'

Ipak, čini se da pjevačičin prijedlog nikada neće doći na dresove Vatrenih jer je HNS u natječaju naveo da će odbiti sve radove koje ne pošalju profesionalni dizajneri, studenti dizajna te akademski umjetnici ili studenti akademija. Koliko znamo, Lidija nije profesionalni dizajner, ali, tko zna, možda je u međuvremenu upisala neku od umjetničkih akademija.

'SVE JE PRIRODNO' Lidija Bačić sama svoj majstor: U grudnjaku si slagala frizuru

TOTALNI JOOMBOOS:  Najveći Youtube spektakl u Europi!

21.10. Arena Zagreb postaje središte Youtube scene! Dovodimo najjačeg svjetskog youtubera KSI-a i više od 50 najpopularnijih regionalnih Youtube zvijezda.

Kupi karte na totalni.joomboos.hr prije nego što poraste cijena!

 

 

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Mercedes s klasa 13.10.2018.

    Crtanjem je konacno objavila svoj talent. Kao dijete od 10 godina crta

  • 13.10.2018.

    Sva auzvinkli na slikama...poza upitnik😂😂😂

  • Djeca su ukras svijeta 13.10.2018.

    Boze mili, kakvi komentari! Odraz naseg prekrasnog hrvatskog mentaliteta baziranog na zlobi i zavisti. A sad vezano za sam grb, jadan ti je onaj koji ne kuzi da je ovo dobro osmisljena zafrkancija! Jadan ti je onaj koji ne kuzi da grb namjerno slici na Hajdukov jer je Lidija Splicanka koja, gle cuda, navija za Hajduk i vjerojatno na ovaj nacin zeli isprovocirati HNS za koji se dobro zna da nikad ne bi prihvatio nista sto ima veze s Hajdukom, pa tako ni ovaj grb! Vezano za sam dizajn grba i nacina na koji je nacrtan, zar se ne vidi da je namjerno tako djecje naškraban, bas zato da ispadne zafrkancija!? Ubila vas sve redom na portalu velika pamet kad ne kuzite da je zafrkancija za medije i provokacija za HNS!

Komentiraj...
Vidi sve komentare