To je to što me zanima!

Mama Elona Muska: 'Molim vas ne nagovarajte mog sina da se bori s Markom Zuckerbergom'

Sve je započelo jednom objavom na Twitteru, a jedan i drugi prihvatili su borbu. Zuckerberg je počeo trenirati Jiu Jitsu, a Musk želi borbu u kavezu. Odnosno, to žele svi osim Muskove majke
Vidi originalni članak

Vlasnik Twittera, kontroverzni Elon Musk, izazvao je vlasnika Facebooka na borilački meč u kavezu. Mark Zuckerberg je objeručke prihvatio ponudu, a sve je počelo jednom objavom na Twitteru. 

NAJSKUPLJA TUČNJAVA IKAD Milijarderi u kavezu: Elon Musk i Zuckerberg dogovorili borbu. Musk prijeti 'morž' potezom...

Musk je objavio vijest o aplikaciji koja će konkurirati Facebooku, a Zuckerberg je komentirao tu objavu. Sve je započelo kada je jedan tviteraš napisao Musku:

- Budi oprezan jer sam čuo da Zuckerberg sad trenira jiu jitsu. 

Musk je na to odgovorio:

- Ja sam za borbu u kavezu, ako je i on.

Zuckerberg je to vidio i ubrzo se oglasio. Na svoj Instagram story stavio je screenshot ekrana s tim komentarom i napisao da prihvaća borbu.

 - Pošalji mi lokaciju. - napisao je Zuckerberg i tako citirao legendarnog MMA borca Habiba Nurmagomedova. Musk je za lokaciju predložio borilište Octagon u Las Vegasu.

Sada se u cijelu priču uključila i mama od Elona Muska koja očigledno nema baš puno povjerenja u svog sina.  Ona je na Twitteru objavila kako se ne slaže s borbom.

- Sad bez zezancije, borite se samo riječima. U foteljama. S četiri metra razmaka. Najsmješnija osoba pobjeđuje. - napisala je na Twitteru i dodala:

-Zapravo sam ja otkazala borbu. Nisam im još to rekla. Ali nastavit ću govoriti da je borba otkazana, za svaki slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • blatobran555 28.06.2023.

    Evo ovo je dokaz da meteor mora cim prije udarit

  • KurtaKinte 28.06.2023.

    A kako uvjek zaborave napomenit da je Elon jedan od elite nije se taj nista namucijo u zivotu sve mu je servisirano na pladnju

  • TaličniTom 28.06.2023.

    Jadna mama. Sigurno kopa po kontejnerima a spava pod mostom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare