To je to što me zanima!

Mama i kći Osbourne izgledaju neprepoznatljivo: 'Sharon baš ne sliči na sebe, što je s licem?'

Supruga popularnog rockera u jednom od intervjua otkrila je kako je skinula 30 kilograma, a nedavno se transformacijom izgleda pohvalila i njena kćer Kelly
Vidi originalni članak

Sharon Osbourne (70) pričala je o baletu u produkciji Birmingham Royal Ballet inspiriranom glazbom benda 'Black Sabbath', njenog supruga Ozzyja Osbournea (74). Ono što su mnogi primijetili je da izgleda mlađe nego ikada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Birmingham Royal Ballet (@bhamroyalballet)

Još uvijek je vjerna svojoj prepoznatljivoj crvenoj boji kose, a neki su komentirali kako joj je lice zategnutije, a usne veće.

- Ovo nije Sharon; Trebao sam dva puta pogledati da shvatim da je to ona, što je učinila s licem?; I ona i Kelly su se zategnule - komentirali su ispod njene objave.

'BOLNO JE' Ozzy Osbourne otkazao nastup na festivalu u Kaliforniji: 'Tijelo mi govori da nisam spreman'

- Kada sam prvi put čula da Birmingham Royal Ballet koristi glazbu Black Sabbath, mislila sam ovo je tako čudno, potpuno neočekivano. Tko bi pomislio na ovu kombinaciju, jednostavno briljantno! Divno - rekla je Sharon u videu.

Sharon se pohvalila kako je skinula 30 kilograma u četiri mjeseca. Njezina kćer Kelly također se pohvalila transformacijom izgleda nedavno.

Reality zvijezda Kelly (38) smršavjela je gotovo 40 kilograma, a priznala je kako joj je u tom procesu pomogla i operacija sužavanja želudca, kojoj se podvrgnula prije dvije godine.

Na Instagramu joj pišu kako više nije ista.

OPORAVLJA SE OD OPERACIJE Ozzy Osbourne otkazao turneju po Europi: 'Fizički nesposoban'

- Ovo nije Kelly; Zašto si to napravila sebi? - komentirali su joj pratitelji, dok su drugi govorili da je 'prekrasna' i 'sve ljepša'.

Inače, Sharon je u braku s glazbenikom Ozzy Osbourne više od 40 godina. Zajedno imaju troje djece, kćeri Aimee (39) i Kelly (38) te sina Jacka (37). Od 2002. do 2005. godine imali su svoj MTV reality show 'The Osbournes' koji je prikazivao njihov zajednički život, karijeru i brak. Njihov sin Jack i kćer Kelly često su se pojavljivali u showu.

JE LI PRETJERALA? Kelly Osbourne oplela po princu Harryju: Cvili, cendra, prigovara

Show je bio među najgledanijim MTV-jevim produkcijama u to vrijeme. 

POGLEDAJTE VIDEO: TARIK I BUKI SE VRAĆAJU

Idi na 24sata

Komentari 4

  • liliZG2.0 02.09.2023.

    kad smršaviš faca ti se objesi a kosti ispadnu van, i ne izgledaš mlađe već starije i ispijeno, ali kako god.

  • Histrion 02.09.2023.

    U današnjem svijetu to je normalno,to je nova ljepota sve su iste usta ko patka,zaleđena faca,plastike po tijelu,to se nezna količina itd.A ovi osbornovi nisu nikad ni bili normalni,ali u današnjim vremenima to je super

  • 01.09.2023.

    It

Komentiraj...
Vidi sve komentare