To je to što me zanima!

Mama Marica: 'Ova ne može na balkon, susjedi bi se zgražali'

Josipa se sportski obukla, ali se ne zna sportski ponašati. Ponaša se kao da nekoga iritira. U takvoj suknjici za tenis, tenisačice imaju drugačije gaćice, zaključila je majka Marica
Vidi originalni članak

Dok su Igor i Višnja bili na spoju, za to vrijeme ostale djevojke morale su se same zabaviti, pa su odlučile igrati badminton, a sve to pod budnim okom nadgledali su mama i tata Bjelošević

'ŽENIM SINA?' Sin Adnan voli prirodne: 'Mogla je staviti nokte do Bangladeša'

- Što misliš, hoće li biti tu neka snaha za našeg Igora - priupitala je mama Marica svog supruga koji nije pokazao pretjerani entuzijazam. Jedna od natjecateljica, Josipa, odlučila se obući u skladu s igrom, no njezina odjevna kombinacija, nije se svidjela mami Marici. 

- Josipa, nemoj se baš tak sagibati baš jako! Malo ipak pripazi -  doviknula joj je Marica s balkona. Dodala je kako se obukla sportski, ali se ne zna 'sportski ponašati'. 

- U takvoj suknjici za tenis, tenisačice imaju drugačije gaćice - zaključila je, a tata Drago je na to samo dodao: 'Njoj je to normalno kao što ja odem na gemišt kod susjeda'.

'ŽENIM SINA?' Mama Marica je ljuta: 'Dobit će koprivom po tim golim cicama!'

Izgleda kako se Marici natjecateljice nisu 'uvukle pod kožu', a djevojke će se morati puno više potruditi kako bi zadobile mamino povjerenje. Kako bi to postigle, osim pristojnog oblačenja i ponašanja, djevojke će morati pokazati još neke vještine drage majci. 

- Sve si razmišljam kome ću dati da nešto uradi, danas-sutra da dođu, što će, jedna se boji visine, jednoj je muka, ova nije primjerena, ne može na balkon, pa susjedi bi se zgražali - objašnjavala je Marica suprugu, na što je on slegnuo ramenima, a kasnije zaključio: 'Kada bi bilo po njoj da bira, onda bi trebala pola Zagreba pretresti da bi pronašla snahu'.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Svetiotacpavao 07.05.2018.

    Neka majka baci oko ili ćaća https://m.xhamster.com/search?reset=1&q=josipa+karimovic

  • 02.05.2018.

    znači sin moze imati zensku koja se njoj svidi?kakva su pravila ove igre?

  • lola322 02.05.2018.

    Ma to su vam više manje sve plaćeni statisti za takve emisije, posebno ove ženske što se prijavljuju za to...I za ovo i za LJNS i slične emisije, ništa novo, tako to svuda rade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare