To je to što me zanima!

Manekenka od 140 kilograma se skinula 'hejterima u inat'

Da bi svoje obožavatelje uvjerila u svoje samopouzdanje, Holliday stalno objavljuje nove provokativne fotografije. 'Hejteri, možete me poljubiti u stražnjicu', rekla je Tess
Vidi originalni članak

Britanska plus size manekenka Tess Holliday (33) je postala jako popularna nakon što je krasila naslovnicu listopadskog izdanja časopisa Cosmopolitan. Premda je zamisao urednika tog časopisa bila da Tess promovira 'ljepotu u svim veličinama', nisu svi oduševljeni njihovim veličanjem pretilosti.

Zbog toga se Tess odlučila 'obračunati' s hejterima i na svom profilu na Instagramu objaviti 'smjele' fotografije, od onih u donjem rublju do onih na kojima ne nosi baš ništa na sebi.

- Mi bismo trebali ovo shvatiti kao velik korak naprijed prema prihvaćanju svakog tijela. Kakva gomila gluposti. Ova naslovnica je opasna, jednako ka i one koje promoviraju najmanju veličinu 0. U vrijeme kad se Velika Britanija bori s nikad većim problemom pretilosti, ovo je naslovnica Cosmopolitana - napisao je voditelj Piers Morgan na svom Instagramu, a mnogi su se složili s njim.

BRITANSKI VODITELJ SE BUNI 'Ovakva naslovnica je opasna jer veliča prekomjernu težinu'

Da bi svoje obožavatelje uvjerila u svoje samopouzdanje, Tess stalno objavljuje nove provokativne fotografije. 'Hejteri, možete me poljubiti u stražnjicu', rekla je Tess koja tvrdi da ima 140 kilograma. Javnost je najviše šokirala fotografija na kojoj se slikala gola u kadi s djetetom.

- Kad imaš sastanke i snimanja cijeli dan i odlučiš se za opuštajuću kupku prije nego što počne kaos. Ali onda tvoje dijete vidi kako se pokušavaš ušunjati u kupaonicu i vrišti dok ga ne pustiš u kadu - napisala je uz crno-bijelu fotografiju koja ju je 'koštala' velikog broja pratitelja.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • belladonna 10.10.2018.

    Zanima me koliko je članova ovdje blokirano od strane administratora jer su napisali da se ovakvi članci ne bi smjeli objavljivati jer su opasni! Opasni po zdravlje! Ovakva debljina je opasno po život! Govorim to sa zdravstvenog stajališta! Nisam napisala ništa uvredljivo, a dobila sam blokadu! Strašno!

  • Clipeum 01.10.2018.

    Kao prvo, promovirati nezdrav nacin zivota i nije bas pozeljno. A kao drugo iskoristavati golo DIJETE koje je pokraj gole "manekenke" je uzas!!!

  • Rade88 28.09.2018.

    velika je razlika između krupnije žene i slona

Komentiraj...
Vidi sve komentare