Obavijesti

Show

Komentari 78

'Ovakva naslovnica je opasna jer veliča prekomjernu težinu'

'Ovakva naslovnica je opasna jer veliča prekomjernu težinu'
9

Mi bismo trebali ovo shvatiti kao velik korak naprijed prema prihvaćanju svakog tijela. Kakva gomila gluposti. I to u vrijeme kad se borimo s problemom pretilosti, napisao je Piers Morgan

VIDEO

Naslovnicu posljednjeg izdanja magazina Cosmopolitan u Velikoj Britaniji krasi plus size model Tess Holiday (33). Listopadsko izdanje časopisa je osmišljeno tako da model u zelenom kupaćem kostimu pokaže da ljepota dolazi u svim veličinama. Ipak, nisu svi oduševljeni takvih potezom urednika Cosma. Jedan od njih je i popularni voditelj Piers Morgan (53) koji naziva ovu naslovnicu opasnom.

- U vrijeme kad se Velika Britanija bori s nikad većim problemom pretilosti, ovo je naslovnica Cosmopolitana - napisao je Piers na svom Instagramu.

- Mi bismo trebali ovo shvatiti kao velik korak naprijed prema prihvaćanju svakog tijela. Kakva gomila gluposti. Ova naslovnica je opasna, jednako ka i one koje promoviraju najmanju veličinu 0 - napisao je Piers. 

Tess Holiday nosi veličinu 20 i jako je popularna među plus size modelima. Ona se jako ponosi svojim tijelom i ne želi ništa mijenjati dok je mnogi nazivaju nezdravom, ona se na te komentare ne obazire, piše Metro.co.uk.

Tessini fanovi su joj odmah priskočili u obranu i napali slavnog voditelja.

- Ja nosim veličinu 18 i to je moj izbor. Sretna sam i zdrava. U prošlosti sam nosila veličinu 6-8 i tad su me svi kritizirala da sam premršava i  da izgledam bolesno. Nikad ne možete svima udovoljiti - napisala je jedna od obožavateljica.

- Svima koji su napisali da sam ja teret britanskog zdravstvenog sustava, ja sam Amerikanka tako da ne morate brinuti o mojoj debeloj stražnjici - odgovorila je Tess na kritike.

O cijeloj situaciji se oglasila i Farrah Storr, izvršna urednica časopisa, i rekla kako su nečije priče i snaga duha toliko snažne da ih ne možete ignorirati.

- Priča Tess Holiday je snažna, puno snažnija od njenog tijela. Pročitajte je. Prenesite je svim ženama koje znate. Tajna preživljavanja u ovom surovom svijetu je da vi budete još snažniji - rekla je Storr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom