Obavijesti

Show

Komentari 85

Manekenka od 140 kilograma se skinula 'hejterima u inat'

Manekenka od 140 kilograma se skinula 'hejterima u inat'
3

Da bi svoje obožavatelje uvjerila u svoje samopouzdanje, Holliday stalno objavljuje nove provokativne fotografije. 'Hejteri, možete me poljubiti u stražnjicu', rekla je Tess

VIDEO

Britanska plus size manekenka Tess Holliday (33) je postala jako popularna nakon što je krasila naslovnicu listopadskog izdanja časopisa Cosmopolitan. Premda je zamisao urednika tog časopisa bila da Tess promovira 'ljepotu u svim veličinama', nisu svi oduševljeni njihovim veličanjem pretilosti.

Zbog toga se Tess odlučila 'obračunati' s hejterima i na svom profilu na Instagramu objaviti 'smjele' fotografije, od onih u donjem rublju do onih na kojima ne nosi baš ništa na sebi.

- Mi bismo trebali ovo shvatiti kao velik korak naprijed prema prihvaćanju svakog tijela. Kakva gomila gluposti. Ova naslovnica je opasna, jednako ka i one koje promoviraju najmanju veličinu 0. U vrijeme kad se Velika Britanija bori s nikad većim problemom pretilosti, ovo je naslovnica Cosmopolitana - napisao je voditelj Piers Morgan na svom Instagramu, a mnogi su se složili s njim.

'Ovakva naslovnica je opasna jer veliča prekomjernu težinu'
'Ovakva naslovnica je opasna jer veliča prekomjernu težinu'

Da bi svoje obožavatelje uvjerila u svoje samopouzdanje, Tess stalno objavljuje nove provokativne fotografije. 'Hejteri, možete me poljubiti u stražnjicu', rekla je Tess koja tvrdi da ima 140 kilograma. Javnost je najviše šokirala fotografija na kojoj se slikala gola u kadi s djetetom.

- Kad imaš sastanke i snimanja cijeli dan i odlučiš se za opuštajuću kupku prije nego što počne kaos. Ali onda tvoje dijete vidi kako se pokušavaš ušunjati u kupaonicu i vrišti dok ga ne pustiš u kadu - napisala je uz crno-bijelu fotografiju koja ju je 'koštala' velikog broja pratitelja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 85
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin