To je to što me zanima!

Manekenka skočila u more da spasi svoje pse pa se utopila

Na brodu su bili samo ona, njezin suprug i psi. Jorge je skočio u vodu da je spasi, ali zbog oluje ostali su odvojeni. Morao je plivati tri sata do obale kako bi preživio, rekao je bliski prijatelj manekenke
Vidi originalni članak

Caroline Bittencourt, 37-godišnja brazilska manekenka, utopila se dok je pokušavala spasiti svoje psiće tijekom oluje blizu Sao Paula. Ona je s ljubimcima i suprugom bila na brodu, a vjetar je psiće otpuhao s palube. Ona je bez razmišljanja skočila za njima da ih spasi, a za njom je skočio suprug. Njega su pronašli i spasili nekoliko sati kasnije.

Tijelo manekenke pomogao je tražiti i njezin otac Orley koji je za lokalnu televiziju rekao kako je pomagao izvući svoju kćer iz mora.

- Na brodu su bili samo ona, njezin suprug i psi. Jorge je skočio u vodu da je spasi, ali zbog oluje ostali su odvojeni. Morao je plivati tri sata do obale kako bi preživio - rekao je osobni trener Can Saad, bliski prijatelj manekenke.

Manekenkin agent Andreia Boneti rekao je da je Sestini trenutno u stanju šoka. 

- Jorge ju je pokušao spasiti. Vidio je kako se utapa i nije joj mogao pomoći. Bio je to grozan trenutak za njega - dodao je Boneti, javlja Daily Mail.

ŠOK U KRALJEVSKOJ OBITELJI: Meghan Markle ostaje sama čekati dijete?

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 06.05.2019.

    Bili su sami, pa se kao vjerodostojno prihvaca ono sto je on izjavio.. Ali sumnjivo da ne moze biti sumnjivije...

  • smilodon 05.05.2019.

    to je čisti "Darvinizam" teorija evolucije , glupani izumiraju!

  • BlackRaven 02.05.2019.

    Prvo bih mu procesljao financije, a vec se mogu kladit da je on u govnima do grla, i da je ona imala zivotno osiguranje...Pa onda mobitel i mailove , da vidimo jel vec sav "shrvan" nasao "zamjenu" , ili je vec ima od prije, pa je odlucio pokusat ubit dvije muhe jednim udarcem....Jer ovakve "pomorske nesrece" su dubokoooo sumnjive, ali odmah..

Komentiraj...
Vidi sve komentare