To je to što me zanima!

Mangroove otkrili: 'Želimo biti moderna verzija Gabi Novak'

VESELE SE Funk bend Mangroove nastupat će na Zagreb Chill&Grill festivalu koji se od 27. travnja do 1. svibnja održava na Bundeku
Vidi originalni članak

Kako dolaze topliji dani, počinju i druženja u prirodi te se pali i roštilj, kaže Toni Starešinić (37). Klavijaturist Mangroovea otkrio nam je kako se cijeli bend veseli nastupu na ovogodišnjem Chill&Grill festivalu.

KORISNI SAVJETI Chill&Grill tajne: Mariniranjem do izvanrednog okusa mesa

Od 27. travnja do 1. svibnja na Zagrebačkom Bundeku održat će se najveći festival klope, cuge i mjuze u Zagrebu. Organizator drugog po redu festivala je Gastro.hr, glavni medijski partner su 24sata, a generalni pokrovitelj festivala, koji je lani u četiri dana posjetilo više od 40.000 ljudi, je Podravka. 

Chill&Grill je ove godine produljen za jedan dan, a osim besplatnog upada i cjelodnevne zabave te dobre klope za cijelu obitelj, posjetitelje očekuju i besplatni koncerti Mangroovea, Second Hand Banda, Bang Banga, Noe, Luce, Letu Štuke i Jure Stublića. Partneri projekta su Pevec, Jamnica, Zvijezda, Dukat, Jack Daniels i Nescaffe, a posjetitelji sve informacije mogu pronaći na Chillgrill.hr

MAJSTOR ROŠTILJA Najbolji prilozi i ukusne salate za savršeno chillanje&grillanje!

- Volimo se zabavljati na suncu. Roštiljem obično slavimo i kad snimimo neku pjesmu - kaže Starešinić te dodaje kako je upravo on najčešće zadužen za brigu o vatri i mesu.

- Najbitnije je zapaliti vatru koja se neće ugasiti prije vremena - objašnjava klavijaturist tajnu uspješnog roštilja. Njihova posljednja objavljena pjesma “Nada” vedrija je od ostalih te Starešinić poručuje kako je baš prikladna za proljeće.

- Ima nekakav nerijetko optimističan ton, ali i retro stil po uzoru na Gabi Novak - poručio je glazbenik, Dodao je kako će im novi album biti “najplesniji poklon publici”.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • BlackdoG_1 13.04.2018.

    Vrh su. Samo naprijed!

Komentiraj...
Vidi sve komentare