To je to što me zanima!

Manson imao sobu sa zvučnom izolacijom za zlostavljanje?

Marilyn Manson optužen je za zlostavljanje, a žrtve su otkrile da je imao posebnu sobu za psihičko mučenje žena, koja je prethodno bila namijenjena za glasnu elektroničku glazbu
Vidi originalni članak

Kontroverzni glazbenik suočava se s novim optužbama, a 55 intervjua održano je kako bi se otkrila prava istina oko Marilyna Mansona (52). Rolling Stone nazvao ga je 'čudovištem koje se skrivalo svima ispred nosa'.

Kako navode, Manson je kupio stan od glazbenika koji je imao ugrađenu staklenu zvučno izoliranu sobu u kutu veće sobe, koja je bila namijenjena elektroničkoj glazbi.

Mansonu je pravo ime Brian Warner, a više od 15 žena optužilo za seksualno i fizičko zlostavljanje. Jedna od žrtvi, njegova bivša djevojka Ashley Morgan Smithline ispričala je svoje iskustvo, a tuži Mansona za seksualno zlostavljanje i teški oblik oduzimanja slobode kretanja.

- Prvo je sobu opisao kao 'jako cool', a kasnije ju je opisao kao izrazito kaznenu. Prvo se boriš, no on je u tome uživao. Naučila sam se ne boriti, kako mu ne bih dala užitak, samo bih otplovila u mislima. Kad bih vrištala, nitko ne bi čuo - rekla je.

Kako neki izvori navode, Manson ju je nazivao 'sobicom za zločeste djevojke'.

Marilyn je navodno imao jako taman stan, pun crnog namještaja i pornografskih fotografija na zidovima, kao i svastika. Također je držao temperaturu vrlo niskom, pa je jedna od bivših djevojaka stanu nadjenula ime 'crni frižider'.

ZAVIRITE U NJEGOV LUKSUZNI DOM Nakon optužni za zlostavljanje, Marilyn Manson prodaje vilu u Los Angelesu za 11 milijuna kuna

Mansonov bivši asistent tvrdi da sobica postoji, no da nikada nije vidio nikoga zaključanog unutra. Pjevač sve optužbe odbacuje i tvrdi da su svi njegovi seksualni odnosi bili 'isključivo sporazumni'.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • prokurator 16.11.2021.

    zlostavljao žene, da nije član hdz?

  • vihorst 16.11.2021.

    Simpatičan momčić svaka majka bi ga za zeta željela...

  • 16.11.2021.

    To treba rijesit...

Komentiraj...
Vidi sve komentare