To je to što me zanima!

Margot odbila Hefnera: Zbog obitelj se više ne želim skidati

Već sam dovoljno toga priuštila obitelji, objasnila je Margot zašto neće pozirati gola. Iako se ne želi skinuti za Playboy, ne žali zbog golišavih scena s Leonardom
Vidi originalni članak

Poslije scena seksa s Leonardom DiCapriom (39) u filmu 'Vuk s Wall Streeta', Hugh Hefner (87) poželio je da Margot Robbie pozira za Playboy. No, 23-godišnja glumica odbila je ponudu koju željno iščekuju brojne holivudske glumice. Izjavila je da se ne može opet skinuti radi dobrobiti svoje obitelji. 

- Već sam im dovoljno toga priuštila - zaključila je Margot u radijskom intervjuu i iako je odbila skinuti se za Playboy, kaže da ipak ne žali zbog golišavih scena s Leom. 

- S 50 ću se prisjetiti ovih vremena i moći ću pričati djeci kako im je majka dobro izgledala - našalila se Margot koja je u filmu utjelovila suprugu burzovnog mešetara Jordana Belforta koji je doživio veliki uspon i veliki pad u korumpiranom svijetu Wall Streeta. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • THUG LIFE 06.02.2014.

    kupio bih ju za sebe kuci mmmmmmmmmm :D

  • kolega727 05.02.2014.

    Trebala je.. stvarno bi kupio to izdanje.. zena je savrsena al dobro postujem njenu odluku.. dovoljno sto je rekla da je lagala starcima da u filmu nije skinula nis sa sebe pa se ispostavilo da nije imala nis na sebi u 2-3 scene

  • ojdimidojdimi 04.02.2014.

    diže si cijenu s tim što neće.........................

Komentiraj...
Vidi sve komentare