To je to što me zanima!

Mariah Carey su hakirali profil: Javno su osramotili Eminema

Čim smo postali svjesni problema, zaključali smo račun i trenutno istražujemo situaciju, objavili su dužnosnici Twittera koji su nakon što je račun deaktiviran pokrenili istragu
Vidi originalni članak

Twitter profil pjevačice Mariah Carey (49) netko je hakirao, piše Daily Mail. Niz neobičnih tweetova počeo se prikazivati na računu pjevačice u 15:23 sati poslijepodne, a neki od njih spominju i repera Eminema (47), s kojim pjevačica ima prošlost.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tko god da je hakirao profil pjevačice, napisao je kako Eminem ima mali penis. Tweetovi su na kraju izbrisani s njezina profila, a dužnosnici Twittera izjavili su kako je pokrenuta istraga.

- Odem prileći i to se dogodi? - komentirala je Mariah nakon što su objavljene poruke na društvenoj mreži. 

- Čim smo postali svjesni problema, zaključali smo računi trenutno istražujemo situaciju - objavili su iz tvrtke.

CAREY JE PRVA NA SVIJETU Mariah ruši sve rekorde, ima najveći hit u četiri desetljeća

Ako izuzmemo novonastalu situaciju, protekli je tjedan za Mariah bio fantastičan. Postigla je nešto što još nikome nije pošlo za rukom i mikrofonom. Pjevačica je svojim hitovima došla do broja 1 na Billboard ljestvici u četiri različita desetljeća; devedesetima, nultima, desetima te u dvadesetima, s obzirom na to da će se njezin hit 'All I Want for Christmas Is You' proteći na vrhu ljestvice barem do 4. siječnja 2020, objavio je Billboard. 

Jednu od najpoznatijih i najslušanijih božićnih pjesama publika tradicionalno 'iskopa' u ovo doba godine, ali prvo mjesto ipak je poprilično neočekivano, a na toj poziciji već je treći tjedan zaredom. Pjesma originalno datira iz 1994.

- Činjenica da je moja pjesma izdržala cijelo to vrijeme je nevjerojatna. Ljudi mi često kažu kako se zbog nje osjećaju svečano i praznički. Čak u samom srcu ljeta fanovi bi mi znali slati videe na kojima pjevaju moju pjesmu. Kao skladateljica i pjevačica to smatram velikim postignućem - izjavila je nedavno Mariah tijekom intervjua uživo u kojem je odgovarala na brojna pitanja pratitelja.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 02.01.2020.

    Oduvijek mi ta ženskica bila slatka i sočna.

  • 01.01.2020.

    nije on kriv

  • 01.01.2020.

    "POKRENILI istragu"

Komentiraj...
Vidi sve komentare