To je to što me zanima!

Marica iz showa 'Život na vagi' se požalila: 'Nesretna sam, još uvijek stalno vodim neke borbe'

Željela sam ovo podijeliti s vama da vidite da borba nije gotova. Sve ono što smo teškom mukom skinuli tako lako se vraća i onda opet u borbu s tim, napisala je na svom Instagramu
Vidi originalni članak

Marica Korolija (33), jedna od omiljenih natjecateljica pete sezone showa 'Život na vagi', u najnovijoj objavi na svom Instagramu čestitala je Uskrs svojim pratiteljima. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marica je uz čestitku napisala i duži tekst o svojoj borbi s kilogramima od koje, kako kaže, ne odustaje. 

- Majicu koju nosim dobila sam prije ulaska u ŽNV kao motivaciju da je mogu obući kad izađem. Tako je bilo tada, a i danas nakon pet mjeseci od finalne emisije i dalje mi pristaje - napisala je Marica. 

- Mislite da je lagano? Naravno da nije. Mnoge borbe i dalje vodim sama sa sobom. Trenutno sam u fazi da sam nesretna, a doista nemam nekog razloga biti nesretna. Imam sve što je za sreću potrebno, a opet nešto nedostaje - rekla je bivša natjecateljica. 

- Željela sam ovo podijeliti s vama da vidite da borba nije gotova. Sve ono što smo teškom mukom skinuli tako lako se vraća i onda opet u borbu s tim - zaključila je.

Podsjetimo, njena prijateljica Rajka nedavno je pokrenula GoFundMe kampanju za skupljanje novaca za Maricu kako bi joj pomogla da se izvuče iz teške financijske situacije jer je iz showa izašla bez nagrade.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • ivana kiss 23.04.2021.

    navikla patiti i čitav život će se vraćati u staru šemu

  • Helena Ena 08.04.2021.

    U životu moraš  biti borac...nije ŽIVOT  ravna crta....u svakoj  životnoj  situaciji....možeš  biti sretna ili nesretna....Prvo moraš  voljeti sebe....da bi bila sretna....jer sreća  nema veze sa LOVOM....I najveći  bogataši su nesretni...prema tomeZIVOT JE JAKO KRATAK I BRZO PRODJE...NEMOJ VRIJEME GUBITI...na NESRECU....ne volim ti pamet....imam 62 g.I u životu sam i IMALA..I NEMALA...ali uvijek  sam BIRALA SREĆU...vjeruj miŽIVOT JE RAJ...JEDAN ...JEDINI...SADA I OVDJE...glavu gore....i odaberi SRECU 

  • 07.04.2021.

    Ljepotice, toliko puno vrijedis, nisi ni svjesna koliko si divna. Roditeljsku ljubav možda nemaš ali onu unutarnju zasigurno imaš i samo ju dijeli s drugima ..ma bas si posebna 💖

Komentiraj...
Vidi sve komentare