To je to što me zanima!

Marica iz Života na vagi: 'Bila sam bez posla. Kosila sam travu samo da zaradim za račune...'

I tako sjedim vani i pričam susjedi (bakica) kako ne vidim izlaz i kako se sve ruši, a ona samo šuti i ništa ne govori. Istu večer dobila sam poziv, započela je Marica
Vidi originalni članak

Marica Korolija (33) iz Novigrada Podravskog bila je finalistica pete sezone emisije 'Život na vagi' u kojoj je osvojila srca gledatelja. No, prije ulaska u show, Marica se susrela s brojnim životnim problemima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zbog pandemije korona virus ostala je bez posla, a sa svojim pratiteljima podijelila je emotivnu ispovijest o teškim životnim trenutcima.  

- Prije otprilike godinu bila sam na dnu. Od četiri posla odjednom je prestala dolaziti zarada od sva četiri (Covid) te sam išla ljudima kositi travu i cijepati drva kako bih mogla platiti račune. I tako sjedim vani i pričam susjedi (bakica) kako ne vidim izlaz i kako se sve ruši, a ona samo šuti i ništa ne govori - započela je Marica pa nastavila:

- Tu istu noć dobila sam broj od njenog sina da ga nazovem jer mu je pričala o meni i prije. Tu istu noć on mi je rekao da sam odličan profil za instruktora (moje trenersko iskustvo) i pitao me što mislim o toj ideji. Naravno, objeručke sam prihvatila. Upisala sam prekvalifikaciju na jednom učilištu, primljena na 'Život na vagi' te sam promijenila svoj život - priznala je finalistica spomenutog showa. 

Zahvaljujući trudu i radu Marica je danas ponosna i sretna. Okružena je, kaže, ljudima kojima vjeruje i koje neizmjerno voli. 

MIRNA POSAVEC: 'Sretna sam. Ovoliko kilograma nisam imala od osnovne škole'

- Iz svega ovoga sam naučila da ona izreka doista vrijedi: Kada ti život da limune, napravi limunadu! I evo me danas. Sretna sam, ispunjena i živim život punim plućima. I da, Edin Mehmedović je velik čovjek, a detalje ću zadržati za sebe - napisala je Marica za kraj. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Gitana 06.03.2021.

    Bravo Marica, tako se ide kroz život. Sretno i ostani na tom putu.

  • sljastrava 05.03.2021.

    Kraljica

  • noelsz 05.03.2021.

    A naši estradnjaci kukaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare