To je to što me zanima!

Marica iz Života na vagi: Odnosi s obitelji nakon showa su gori

Vrijeme liječi sve pa se možda i to popravi. Nema više polovičnih odnosa u mom životu. Ili jesi ili nisi uz mene, nema ništa između, ni ništa manje, jer ne zaslužujem manje, kaže Marica
Vidi originalni članak

Marica Korolija (33) iz Novigrada Podravskog, jedina žena u finalu pete sezone 'Života na vagi', smršavila je 52,3 kilograma. Sa 134,1 kilograma došla je na 81,8 kilogram. Istaknula je kako joj nije žao što te da je zahvalna na prilici koju je dobila. 

- Do svog rođendana (10. travnja) planiram doći do 75,76 kg, to će mi biti najljepši poklon - rekla je Marica za RTL.hr

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s voditeljicom 'Života na vagi' Sanjom Žuljević

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nije se samo fizički promijenila nego i psihički.

- Moja najveća psihička pobjeda je ta da stavljam sebe na prvo mjesto, da je OK reći 'ne' ako želiš reći 'ne' i da treba dati do znanja kada si ljutit - rekla je.

Otkrila je kako joj je najveći izazov bio ostati ravnodušna, odnosno po strani kada je saznala određene stvari nakon izlaska iz showa.

UŠAO S 200 KG U SHOW Ante skinuo najviše kila, ali nije pobijedio: Pošteno je to pravilo, inače žene ne bi imale šanse...

- Drago mi je da sam bila u izolaciji jer da su neke informacije tamo došle do mene, ne znam bih li ostala toliko dugo i doista se posvetila sebi - govori Marica. 

Odnosi u njezinoj obitelji nisu se popravili.

- Situacija nije bolja. Čak štoviše, gora je, ali bila sam spremna na to. Vrijeme liječi sve pa se možda i to popravi. Nema više polovičnih odnosa u mom životu. Ili jesi ili nisi uz mene, nema ništa između, ni ništa manje, jer ne zaslužujem manje - kaže Marica. 

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Sanjkar 14.12.2020.

    bravo Marice! samo naprijed, odličan stav

  • Stribor 6h 11.12.2020.

    Matrice prekrasna si cura nemoj da dečki biraju tebe nego ti biraj njih, zazlužuje najbolje, sretno.

  • mala vatra 10.12.2020.

    Koliko sam ja shvatila mama je staromodna i nekako valjda bila nesposobna živjeti bez muža bez obzira kakav bio i kad nije više mogla onda okrivila djecu da su oni krivi zbog raspada..mama imaš divnu kćer i skuliraj se..Marica digni glavu i otkantaj sve...jedan je život i tvoj je...

Komentiraj...
Vidi sve komentare