To je to što me zanima!

Marica je ganula trenera Edu: Suze mu se slijevale niz obraze

Marica kaže kako njezina transformacija nije toliko fizička koliko psihička, a Edo je, vidjevši kako sada Marica izgleda, ostao bez teksta. Susprezao je suze, ali nije uspio sakriti emocije
Vidi originalni članak

Marica Korolija (33) iz Novigrada Podravskog bila je jedina žena u finalu pete sezone showa 'Život na vagi'. Ona se, tijekom showa, vrlo povezala s trenerom Edinom Mehmedovićem (38), što su i pokazali u finalnoj emisiji.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s voditeljicom 'Života na vagi' Sanjom Žuljević

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Marica je u show ušla sa 134,1 kilogram. U finalu je imala 81,8 kilograma, što je 52,3 kilograma manje. Kad je ušetala u studio, Edo se rasplakao, a i drugi su imali samo riječi hvale.

- Kako je lijepa ova žena! Marice, ostavila si me bez teksta. Edo je u šoku, vidim suzu u njegovom oku - govorila joj je voditeljica Marijana Batinić (39).

Nakon toga su u Edi još više proradile emocije, a suzu je pustila i Marica. Jedini koji je mogao doći do riječi bio je Matej Petrović (26). 

- Zaista je sad jedna prekrasna cura - komentirao je. 

Marica kaže kako njezina transformacija nije toliko fizička koliko psihička, a po izlasku iz showa dočekalo ju je puno problema, s kojima se sada puno bolje nosi.

- Kada sam izašla van, vidjela sam da sam se promijenila i da nisam uzalud radila na glavi - govori Marica. 

Kaže kako se zatrpala poslom.

RASPRAVA OKO 'ŽIVOTA NA VAGI' Finale podijelilo gledatelje: Nije pošteno! Trebao je pobijediti Ante jer je izgubio najviše kila

- Do kraja godine ću otpustiti neke poslove jer postajem instruktorica u autoškoli. U međuvremenu sam dobila licencu i čekam da preuzmem posao - rekla je sretna Marica.

Imala je i poruku za trenera Edu.

POGLEDAJTE TRANSFORMACIJE U početku su težili i po 200 kg, a do finala su se 'prepolovili'

- Sretna sam da sam dobila ovu priliku jer sama nisam mogla pomoći sebi. Sretna sam što sam bila dio Edinog tima jer taj čovjek... Volim ga - rekla je u suzama.

Edo je pred kraj uspio izgovoriti nekoliko riječi.

- Dozvolit ću si da se ustanem. Prije svega, hvala tebi, ali i svima vama. Mi smo svoj posao napravili najbolje što smo mogli. Ako smo negdje pogriješili, nemojte nam zamjeriti. Sve što smo radili, radili smo u najboljoj namjeri. Sada je na vama red. Vi ste sada ambasadori zdravog života. Vi ste motivacija, uzor i inspiracija drugima - rekao je Edo, susprežući suze.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ‘FIRMA’:

Idi na 24sata

Komentari 132

  • zivikako znas 06.12.2020.

    ljudi su imaju dušu..

  • sasa66 06.12.2020.

    Plačipi..a

  • TAKE IT BACK 06.12.2020.

    Ove suze samo odbijaju gledanje. čemu sve to cendranje, kako kandidata tako i voditelja? Jedina dobra stvar ovog događaja je pobjednik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare