To je to što me zanima!

Marie napustila 'Život na vagi', a sad priznaje: 'Možda sam više mogla postići, ali nije mi žao!'

Marie Pascale Bančić se bilo teško odvojiti od dragih ljudi, ali je bila presretna što ide kući. Obećala je kako će nastaviti vježbati i poželjela si 85 kilograma u finalu
Vidi originalni članak

Nisam razočarana ispadanjem. Već sam i prije priželjkivala da idem kući. Rekla je to Marie Pascale Bančić, koja je napustila 'Život na vagi' u prošloj epizodi.

'ŽIVOT NA VAGI' Igra se zahuktava, tenzije rastu: 'Tko zna na što su neki spremni'

Marie ne odustaje od cilja

Marie se bilo teško odvojiti od dragih ljudi, ali je bila presretna što ide kući. Jure, Martin, Dajana i Šepić pričali su koliko su je zavoljeli, baš kao i ona njih. Obećala je kako će nastaviti vježbati i poželjela si 85 kilograma u finalu.

- Budući da sam ja njima bila 'bakutaner' i svi su me voljeli, a pogotovo moja plava ekipa – rekli su mi da ću ići na Brijune. I ipak sam završila dva tjedna na Brijunima i bilo mi je prekrasno. Ali ipak, kraj se bliži i jako sam zadovoljna što sam došla do dvanaestog ciklusa i vrijeme je da se ide kući - rekla je za RTL.

'ŽIVOT NA VAGI' Silvija je uspjela pasti ispod 100 kilograma: 'Ovo je rezultat tvog angažmana u showu, bravo!'

Marien odlazak bio je vrlo emotivan - Dijana i Jure su plakali, a Martin i Šepić bili su jako tužni.

- Najviše će mi nedostajati oni koji su ostali sa mnom zadnji, a to su Dajana, Juraj i Martin. Svi su bili super. Pero je isto bio dobar i žao mi je što su njega izbacili budući da je on bio najjača karika, tjedan prije mene. Stvarno smo se povezali - priznala je bivša kandidatkinja 'Života na vagi'.

Izgubila više od 20 kilograma

Međuljudski odnosi bili su joj teži od fizičkih izazova u showu.

- Upravo tako! S nekim ljudima se povežeš, a s nekima ne. Na primjer, meni je Anđela bila dobra, no ona je rano ispala. I Leonardo mi je bio super. I Mislav Šepić mi je jako drag, on je još ostao, on je stvarno ljudina od čovjeka i nadam se da će ući u finale - objasnila je.

IZGUBILA 20 KILOGRAMA Marie napustila 'Život na vagi': 'Odlazim puna srca, nije mi žao'

Marie je u 'Život na vagu' stigla sa 117,9 kilograma, a izgubila je 20,4 kilograma, što je 17,3% tjelesne mase.

- Pa možda sam mogla postići više sa skidanjem kila. Ja sam ipak žena s 51 godinom u menopauzi, nisu niti drugi više skidali tako da sam ja jako zadovoljna. Skinula sam 21 kilu u 12 ciklusa - rekla je te dodala kako je to za nju uspjeh.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • NP niko pitur 20.12.2023.

    mogla je nekom mlađem u startu prepustiti mjesto

Komentiraj...
Vidi sve komentare